ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM - HOLODOM, OHRADY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Ohrady
Ulica.: .
90 m²
450 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
157.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2335x zobrazená v zozname / 149x zobrazená detailne / 149x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom-holodom, ktorý sa nachádza v Ohradách, v blízkosti pripravovanej novej štvrte.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Dom je navrhnutý ako dvojdom s modernou dispozíciou, ktorá poskytuje dostatok priestoru pre rodinný život. V dome sa nachádzajú 3 izby, ktoré sú ideálne rozložené tak, aby zabezpečili súkromie a pohodlie pre každého člena rodiny.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Nehnuteľnosť ponúka 90 m² úžitkovej plochy, ktorá je efektívne využitá na komfortné bývanie. Táto plocha zahŕňa priestranné izby, moderné kúpeľne a otvorený obývací priestor, ktorý plynule prechádza do kuchyne.

•POZEMOK


Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 4,5 áru. Pozemok je dostatočne veľký na vytvorenie záhradky, detského ihriska alebo na iné využitie podľa preferencií nových majiteľov. Celý pozemok je oplotený betónovým plotom, čo zabezpečuje súkromie a bezpečnosť.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom sa predáva ako holodom, čo znamená, že interiér nie je kompletne zariadený. Stavba zahŕňa dokončené základné konštrukcie vrátane elektroinštalácií, podlahového kúrenia a predprípravy na inštaláciu klimatizácie. Vstupné priestory a parkovanie budú dokončené zámkovou dlažbou a bariérové oplotenie v strede domu sa plánuje na dokončenie v blízkej budúcnosti.

•KÚRENIE


V dome je podlahové elektrické kúrenie, ktoré je možné regulovať pomocou termostatu, čo zabezpečuje komfort a úsporu energií. Navyše je inštalovaný bojler pre ohrev vody, ktorý prispieva k úspornosti prevádzky.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je pripravený na napojenie na kanalizáciu, pričom momentálne prebieha výstavba v rámci novej štvrte. Nehnuteľnosť má predprípravu na inštaláciu klimatizácie a má akustickú izoláciu medzi stenami, ktorá zabezpečuje tichý a komfortný pobyt.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Nehnuteľnosť sa nachádza v Ohradách, s dobrým prístupom k hlavným cestám a s plánovanou novou infraštruktúrou. Lokalita je ideálna pre rodiny, ktoré hľadajú pokojné bývanie s dobrou dostupnosťou služieb a možností rekreácie.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Dom sa nachádza len pár minút jazdy od mesta Dunajská Streda, ktoré ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, škôl, reštaurácií a zdravotníckych zariadení. V blízkosti sa nachádza aj obľúbené termálne kúpalisko a rekreačné možnosti, ako sú športové zariadenia, cyklotrasy a prírodné oblasti vhodné na prechádzky a oddych.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 157.000€,-/ celkom

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku450 m²
Úžitková plocha90 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky