ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ MODERNÝ 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM, JAHODNÁ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Jahodná
Ulica.: Jahodná
127.7 m²
742 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
306.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

839x zobrazená v zozname / 73x zobrazená detailne / 73x zobrazená detailne tento mesiac

ALL INCLUSIVE REAL l Vám ponúka na predaj moderný 4-izbový rodinný dom s rovnou strechou, nachádzajúci sa v malebnej obci Jahodná, len 12 km od Dunajskej Stredy.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Rodinný dom má 4 izby, ktoré ponúkajú dostatok priestoru pre pohodlný rodinný život. Z obývacej izby vedie priamy vstup na krytú terasu, kde si môžete užívať oddych vonku v súkromí.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Dom má úžitkovú plochu 127,7 m², čo poskytuje komfortný priestor na bývanie pre celú rodinu. Zastavaná plocha domu je 154,4 m².

•POZEMOK


Pozemok o výmere 742 m² ponúka dostatok priestoru pre záhradu, dvor a vonkajšie aktivity. Pri odovzdávaní domu bude dokončený aj dvor so zavlažovacím systémom a trávnikom, čo zaručuje esteticky príjemné a funkčné prostredie okolo domu.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom bol postavený v roku 2023 a je pripravený na okamžité nasťahovanie. V cene je zahrnutá kuchynská linka, čo umožňuje novým majiteľom vyhnúť sa ďalším investíciám.

•KÚRENIE


Dom má elektrické podlahové kúrenie, ktoré zabezpečuje rovnomerné a príjemné teplo v celom dome.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Nehnuteľnosť je napojená na všetky potrebné inžinierske siete vrátane elektriny (220/380 kW), verejnej vody a kanalizácie. Prístupová cesta je asfaltová, čo zaručuje pohodlný prístup k domu za každého počasia.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Obec Jahodná, kde sa dom nachádza, poskytuje širokú občiansku vybavenosť. Nájdete tu školu, škôlku, potraviny, trafiku, reštaurácie, pizzériu, kvetinárstvo, pekáreň, kultúrny dom, futbalové ihrisko, detské ihrisko, kostol, obecný úrad a autobusovú zastávku.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena domu je 306.000€,-/celkom.

•KONTAKT


KONTAKT NA PRÍSLUŠNÚ MAKLÉRKU:
Katarína Desatová


Volať jej môžete denne od 09.00 do 20.00 hodín aj cez víkendy a sviatky.


CALL CENTRUM


Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku742 m²
Úžitková plocha127.7 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky