ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ RODINNÉ DOMY VO VÝSTAVBE V TICHEJ LOKALITE,

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.:
Ulica.: Vrakúň
686 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
247.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

554x zobrazená v zozname / 63x zobrazená detailne / 63x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj slnečné stavebné pozemky s rodinnými domami v novovybudovanej a tichej obytnej zóne v obci Vrakúň, okres Dunajská Streda.

VLASTNOSTI POZEMKU


•HLAVNÉ VÝHODY
Pozemky sú schválené pre výstavbu moderných rodinných domov podľa územnoplánovacej informácie (UPI). Všetky inžinierske siete, ako obecná voda, elektrická prípojka a kanalizácia, sú priamo pri pozemku, čo výrazne uľahčuje začatie stavebných prác. Pozemky sú rovinaté, ideálne pre jednoduchú výstavbu a skvelé usporiadanie rodinného domu. Pozemky sú orientované tak, aby boli celodenne slnečné, čo zabezpečuje ideálne podmienky pre rodinný život s dostatkom prirodzeného svetla.

•VÝMERA POZEMKOV


Jednotlivé parcely majú výmeru od 686 m² do 702 m², čo poskytuje dostatok priestoru na výstavbu rodinného domu so záhradou či inými rekreačnými prvkami.

•LOKALITA


Pozemky sa nachádzajú v novovybudovanej štvrti obce Vrakúň, ktorá je tichá a pokojná, no zároveň vynikajúco dostupná. Od rýchlostnej cesty R7 je to len 15 minút, čo umožňuje rýchly dojazd do Bratislavy za 25-30 minút. Do Dunajskej Stredy či Gabčíkova sa dostanete už za 5 minút.

•MOŽNOSŤ VÝSTAVBY


Pozemky sú momentálne prázdne, avšak ponúkame možnosť výstavby rodinných domov typu VIKTORIA a VALÉRIA priamo na týchto parcelách. Ide o moderné a priestranné domy, ktoré spĺňajú všetky požiadavky na komfortné bývanie v atraktívnom prírodnom prostredí.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena rodinného domu typu VIKTORIA je 247.000EUR v stave štandardu, zatiaľ čo rodinný dom typu VALÉRIA stojí 268.000EUR v rovnakom štandarde. Oba ceny zahŕňajú províziu realitnej kancelárie.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku686 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky