ALL INCLUSIVE | NA PREDAJ VEĽKOMETRÁŽNY 5 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S GARÁŽOU

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Vydrany
Ulica.: Vydrany
256 m²
1600 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
480.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4553x zobrazená v zozname / 310x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám ponúka na predaj veľkometrážny 5 izbový rodinný dom v obci Vydrany len 3 km od Dunajskej Stredy.

Dom je postavený na 16 árovom pozemku v centre dediny. Úžitková plocha je 256 m2.

Postavený bol v roku 2004.


Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená.

Majiteľ domu pri stavbe myslel naozaj na všetko, nakoľko bol kvalitne, precízne a s vkusom postavený a zariadený. Okná sú drevené MERANTIN-AFRICKÝ SMREK hnedej farby. Na všetkých oknách sú vnútorné aj vonkajšie žalúzie a sieťky. Podlaha je kombinácia dlažby a v izbách sú plávajúce parkety. Interiérové dvere sú vyrobené z kvalitného dreva na mieru. Hlavné vchodové dvere sú bezpečnostné. Kúrenie je plynové ústredné (radiátory), v obývacej izbe a v hale je podlahové kúrenie + radiátory a v obývacej izbe je krb na tuhé palivo. Vo všetkých izbách sú samostatné termostaty.

Dom je úsporný , mesačné náklady sú len 150€ /mesačne.
Dom je postavený z tehál, obvodové múry 50 cm a priečky 28 cm.

Parapety sú z mramoru.


Na pozemku je elektrina na 220/380 V, verejná voda, vlastná studňa, bio žumpa.

Dvor je prekrásny, všade sú vysadené okrasné stromy a kríky. Chodníky a parkovisko pred garážou sú vykladané zámkovou dlažbou. Trávnik je okolo domu udržiavaný aj s pomocou zavlažovacieho systému. Na pozemku je postavená letná kuchynka, dielňa a altánok. Celý pozemok je ohraničený bariérovým plotom a vchod je zabezpečený železnou bránou na diaľkové ovládanie. Odkvapové rúry sú medené.

Dom odporúčame len pre naozaj vážnych záujemcov.

Dispozičné riešenie domu:


– priestranná predsieň , kde sa nachádza šatník a botník
– z predsiene je vstup do garáže
– veľká hala
– obývacia izba s krbom (z obývacej izby je vstup na terasu)
– kuchyňa, súčasťou kuchyne je: kuchynská linka so spotrebičmi, plynový sporák, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu. Pracovná doska je z gránitu.
– špajza s regálmi
– spálňa s roldorom
– detská izba s roldorom
– druhá detská izba bez roldoru
– poľovnícka izba
– samostatná toaleta so sprchovacím kútom a s umývadlom
– technická miestnosť
– veľká kúpelňa s rohovou vaňou (perličková kúpeľ), s dvoma umývadlami a s toaletou
– chodba
– dvojgaráž s rozmerom 6x 8,5 m, brána na diaľkové ovládanie, z garáže je vstup na povalu

Okresné mesto Dunajská Streda disponuje vynikajúcou občianskou vybavenosťou a neďaleko sa nachádza aj diaľnica D4R7, čo zabezpečí výborné spojenie a rýchlu cestu napríklad do Bratislavy alebo Rakúska.

Dunajská Streda poskytuje priestor na rozmanitú rekreáciu a množstvo športov, nákupy, kultúrne podujatia, mesto ponúka množstvo reštaurácií, celoročne si môžete oddýchnuť aj vo vyhľadávanom Thermalparku s bazénmi a vodnými atrakciami a úžasným wellnesom.

Nezmeškajte túto ponuku, dohodnite si termín osobnej obhliadky ešte dnes!!

CENA : 480.000€,-/ celkom



FINANCOVANIE
Kúpu je možné financovať aj z hypotekárneho úveru. Naša realitná kancelária Vám zabezpečí bezplatné vybavenie hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti interným hypotekárnym špecialistom.

OBHLIADKY


Obhliadky sú možné aj cez víkend !

KONTAKT


CALL CENTRUM – Veronika Konkoly ,

Kontakt na príslušnú maklérku: Katarína Desatová – , Volať jej môžete denne od 09.00 do 20.00 hodín aj cez víkendy a sviatky.

ALL INCLUSIVE REAL Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Pomôžeme aj s predajom Vašej nehnuteľnosti! Buďte nároční, sme na to pripravení.

© Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1600 m²
Úžitková plocha256 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky