ALL INCLUSIVE | NA PRENÁJOM MALÝ SKLADOVACÍ PRIESTOR, DUNAJSKÁ STREDA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: Kračanská cesta
8.23 m²
8.23 m²
neuvedené
prenájom - Zvláštne nehnuteľnosti
50,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

2185x zobrazená v zozname / 207x zobrazená detailne / 207x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom malý izolovaný priestor na skladovanie, ideálny na uskladnenie menších predmetov, archívov alebo sezónneho vybavenia. Nachádza sa na Kračanskej ceste 40, v areáli starého dvora OSP, ktorý je zabezpečený kamerovým systémom a strážený služobným psom 24/7/365, čo zaručuje maximálnu bezpečnosť.

VLASTNOSTI PRIESTORU


• LOKALITA
Priestor sa nachádza v starom dvore OSP na Kračanskej ceste 40, v bezpečnej a dostupnej lokalite. Dvor je ľahko prístupný a má výborné spojenie s mestom, čo uľahčuje logistiku a prístup ku skladu.

• ROZMERY A VYUŽITIE


Priestor má rozmery:
Výška: 2,32 m

Šírka: 2,45 m


Dĺžka: 3,36 m
Celková plocha je 8,232 m² a objem 19,08 m³. Priestor je izolovaný, čo ho robí ideálnym pre skladovanie rôznych druhov tovaru, materiálu alebo vybavenia, ktoré vyžaduje stabilné podmienky.

• BEZPEČNOSŤ A OCHRANA


Areál je strážený 24/7, vybavený kamerovým systémom a strážený služobným psom. Táto úroveň ochrany zaručuje, že váš majetok bude vždy v bezpečí.

• CENA A PLATOBNÉ PODMIENKY


Cena prenájmu je 50€ mesačne. V prípade potreby fakturácie sa k cene pripočíta DPH. Platobné podmienky sú flexibilné a prispôsobené potrebám nájomníkov.
Ak máte záujem o tento priestor, neváhajte nás kontaktovať pre ďalšie informácie alebo dohodnutie obhliadky.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku8.23 m²
Zastavaná plocha8.23 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky