Apartmánový dom v obľúbenej časti Liptova v Liptovskom Trnovci, napoje

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
110 m²
445 m²
predaj - Rodinný dom
228.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2007x zobrazená v zozname / 160x zobrazená detailne / 160x zobrazená detailne tento mesiac

Apartmánový dom je napojený na vodovod, elektrinu, kanalizáciu a plynové ústredné kúrenie. Je vhodný aj na dlhodobé užívanie - bývanie. Momentálne má kapacitu 8 lôžok. Dom ponúka tri spálne, kompletne vybavenú kuchyňu prepojenú s obývačkou v ktorej je krb, kúpeľňu s WC na prízemí aj poschodí, pozemok s rozlohou 445m2, slnečnú terasu, parkovisko pre 2 autá a prístrešok na bicykle a podobne. Ten je možné v budúcnosti uzavrieť.
Prístupová cesta je z parkoviska autokempu po zámkovej dlažbe priamo k nehnuteľnosti a je v podielovom spoluvlastníctve všetkých vlastníkov susedných rekreačných domov. O zimnú údržbu cesty sa stará penzión Ravence.

Rekreačný dom je vhodný na krátkodobé aj dlhodobé užívanie. Mesačné náklady pri DLHODOBOM užívaní pre 4-člennú rodinu sú cca 170€. Nie je nutná žiadna investícia. Už v zimnej sezóne 2024/2025 môže chata slúžiť napr. aj na prenajímanie.

Obec je známa a turisticky vyhľadávaná, pretože južne od obce sa rozkladá jediné rekreačné stredisko na Liptovskej Mare, Liptovský Trnovec-Ráztoky, s autokempingom a plážou pre verejnosť. Vďaka tomu prichádza do obce množstvo turistov a milovníkov vodných športov. V blízkosti obce je aj Aquapark Tatralandia (2km) a v zime premáva do Liptovského Trnovca SkiBus z lyžiarskeho strediska Jasná.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku445 m²
Úžitková plocha110 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky