Apartmánový dom v Pieninách, Havka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Kežmarok
350 m²
1030 m²
predaj - Rodinný dom
143.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1059x zobrazená v zozname / 89x zobrazená detailne / 89x zobrazená detailne tento mesiac

Tento apartmánový dom v Pieninách je vhodnou investíciou do cestovného ruchu v jednom z najkajších kútov Slovenska. Jedná sa o rozostavanú hrubú stavbu, ktorú je potrebné dokončiť. V pláne je tu samostatné bývanie pre vlastníka, dve apartmánové jednotky (kuchyňa, sociálne zariadenie a spálňa) a momentálne voľný podkrovný priestor, ktorý poskytuje možnosť ďalšieho využitia na obytné alebo spoločenské priestory už podľa uváženia nového majiteľa. Tento dom sa nachádza na vstupe do malej dedinky Havka, vzdialenej len 6 km od mestečka Spišská Stará Ves. Samotná obec je vyhľadávaná kvôli svojmu pokojnému charakteru a spätosti s okolitou prírodou Pieninského národného parku.
Dom je napojený na vlastnú studňu, elektrinu, septik a kúrenie je momentálne plánované cez kotol na TP.
Samotný región Zamaguria je vyhľadávaný nielen vďaka splavu Dunajca, ale aj turistiky, cykloturistiky, kvalitným bežkárskym trasám v zimnom období, no hlavne pokojnej atmosfére a nezabudnuteľnému folklóru.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1030 m²
Úžitková plocha350 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky