Apartmány v komplexe COPACABANA v Thajsku

Štát.: Thajsko
Mesto.: Pattaya
Lokalita.: Pattaya
Ulica.: Pattaya
56
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán
74.500,- € cena od 74500 eur, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1081x zobrazená v zozname / 181x zobrazená detailne / 181x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj luxusné apartmány v štýle ART-deco s výhľadom na oceán na Jomtien pláži, inšpirované plážou Copacabana. Táto pláž na svetovej úrovni v brazílskom Rio de Janeiro s dĺžkou 5 kilometrov je azda najobľúbenejšou a najfarebnejšou plážou v Brazílii. A práve táto pláž bola silnou inšpiráciou pre vývoj projektu, ktorý si kladie za cieľ uspokojiť potreby moderného životného štýlu, a tak neustále pridávať novú chuť a farby do života na pláži Jomtien Beach.

TAM, KDE ŽIVOT NA PLÁŽI NIKDY NEKONČÍ


Zobuďte sa s panoramatickým výhľadom na Thajský záliv a vychutnajte si úžasné západy slnka z pohodlia Vášho domova. Koralový útes Copacabana Reef naplno využíva potenciál svojej výnimočnej polohy, ponúkajúc svojim rezidentom jedinečné výhľady na more a panorámu mesta.

Doprajte si množstvo prvotriedneho vybavenia, vrátane nekonečného bazéna na streche Infinity Pool, fitnescentra a súkromných salónikov. Komplex Copacabana Coral Reef je navrhnutý tak, aby pozdvihol Váš životný štýl a poskytol Vám oázu relaxu a zábavy v rámci jedinečného areálu.

Komplex ponúka apartmány o rozlohe od 32,31m2



Uniknite pred mestským zhonom v starostlivo upravených záhradách. Copacabana Coral Reef poskytuje pokojné útočisko, kde sa môžete znovu spojiť s prírodou bez toho, aby ste museli opustiť pulzujúcu tepnu mesta.

Copacabana Coral Reef ponúka nielen bezkonkurenčný životný štýl, ale predstavuje aj dobrú investičnú príležitosť. Vzhľadom k tomu, že trh s nehnuteľnosťami v oblasti Jomtien je na vzostupe, zabezpečiť si tu bývanie je dôkazom nielen štýlu, ale je aj dôvtipom v podnikaní.

Ukončenie výstavby projektu Coral Reef: v roku 2028.

Podrobnejšie informácie a podklady s pôdorysmi jednotlivých apartmánov poskytneme v realitnej kancelárii LUPAREAL, L.Kassáka 8, Nové Zámky.
V prípade záujmu nás kontaktujte na tel.č.: , alebo e-mailom:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Naša realitná kancelária, prostredníctvom nášho hypotekárneho špecialistu, bezplatne sprostredkuje kalkuláciu z Vami vybranej banky a zabezpečíme celý proces pri realizácii hypotekárneho úveru ako aj pri prevode vlastníctva nehnuteľnosti.

Naša realitná kancelária zabezpečuje:


- Profesionálne služby skúsených realitných maklérov
- Právny servis
- Komplexné poradenstvo týkajúce sa prevodu vlastníckych práv (daňové, právne…..)
- Vklad na kataster
- Ocenenie nehnuteľnosti ( potvrdenie o trhovej cene a to aj pre účely dedičského konania)
- Zmenu odberateľa elektrickej energie, plynu, vody ako aj zmenu vlastníka u správcu bytového domu

Klientom ponúkame naše dlhoročné skúsenosti v oblasti realít, nakoľko naša realitná kancelária pôsobí na trhu s nehnuteľnosťami už od roku 2003 a má za sebou nespočetné množstvo úspešne realizovaných obchodov na trhu s nehnuteľnosťami.

Poskytujeme spoľahlivé a kvalitné riešenie pri predaji Vašej nehnuteľnosti, tak aby ste od nás odchádzali spokojní a užívali si svoju vysnívanú nehnuteľnosť presne podľa svojich predstáv.


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Počet poschodí56
Statusaktívne
Balkónáno
Lódžiaáno
Terasaáno
Výťaháno
Bezbariérový prístup áno

Vaše hodnotenie ponuky