AstonReal ponúka na predaj pozemok v zastavanej časti obce Domaniža

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Domaniža
616 m²
predaj - Pozemky - bývanie
73.000,- €
118,51 €/m2 možnosť dohody
Ponúknite vlastnú cenu

1149x zobrazená v zozname / 98x zobrazená detailne / 98x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj stavebný pozemok 616 m2 v obci Domaniža. Pozemok sa nachádza v zastavanej časti obce, 10 minút autom od Považskej Bystrice od Tesca.
Pozemok je rovinatý, s inžinierskymi sieťami: voda, elektrika, kanalizácia, predáva sa s podielom na spoločnej ceste, ktorú vybuduje stavebná firma predávajúca pozemok.
Je možnosť sa majiteľom dohodnúť na výstavbe holodomu - cena od 100.000EUR podľa náročnosti.
K pozemku je vypracovaná kompletná zástavbová štúdia. Nachádza sa v krásnom prostredí, okolo je príroda, lesy, lúky, kaštieľ, riečka, cestička na prechádzky či bicykel.
Bližšie informácie a možnosť dohodnúť si obhliadku - u makléra: Ing. Martina Bohunská, ,
Vybavenie najvýhodnejšieho financovania v cene.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku616 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky