AstonReal: predaj rekreačný pozemok 612 m2, PIENINY - Červený Kláštor

Štát.: Slovensko
Mesto.: Kežmarok
Lokalita.: Červený Kláštor
612 m²
verejný vodovod
žumpa
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

87x zobrazená v zozname / 28x zobrazená detailne / 28x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal Vám ponúka na predaj pozemok vhodný na rekreačné využitie v srdci krajiny, kde sa dotýka nádhera prírody histórie. Nachádza sa v jednom z najobľúbenejších turistických miest na Slovensku - v obci Červený Kláštor, len kúsok od fascinujúceho Pieninského národného parku.

Kúsok raja len na dosah


Pozemok v tvare písmena „L“ o rozlohe 612 m2 je priamo na okraji Pieninského národného parku, čo znamená, že nádherné prírodné scenérie sú vaším susedom. Na hranici pozemku sa nachádza zriadená elektrická prípojka, elektrina, obecný vodovod, odpad je možné riešiť žumpou. Prístup na pozemok je z asfaltovej cesty a pokračuje po spevnenej prístupovej ceste priamo až na pozemok.

Vaša turistická oáza


Predstavte si, že vytvárate svoje vlastné útočisko pre Vás, prípadne pre turistov, ktorí túžia počas svojej dovolenky zažiť prírodu v jej najčistejšej podobe. Tento pozemok ponúka ideálnu príležitosť na výstavbu chaty, ktorá môže slúžiť nielen vám, ale aj ako miesto na prenájom pre turistov.

Turistika a cyklistika


Okolie obce Červený Kláštor je prepletené turistickými a cyklistickými trasami vedľa rieky Dunajec – Červený Kláštor, Sczawnica, Lesnica, Haligovce, Červený Kláštor, alebo s troškou adrenalínu využiť singletrails Lechnica, ktorá je sieťou horských cyklochodníkov, nachádzajúcich sa v prekrásnej prírode blízko Pieninského národného parku. V súčasnej dobe sú k dispozícii 2 okruhy GRIFTOF 11 km, ŠPICA 7 km a zjazd GVIZD 1,4 km, čo umožňuje objavovať krásy Pienin a ich okolia.

Adrenalín na vode


Pre milovníkov aktívneho oddychu je tu možnosť splavu Dunajca na tradičných pltiach alebo na raftoch, čo ponúka nezabudnuteľný zážitok z krásnej prírody a malebných scenérií.

Nechajte svoje sny ožiť a vytvorte si vlastnú oddychovú oázu v prírode.

Cena v realitnej kancelárii!!!



Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle: alebo

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku612 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Kanalizáciažumpa
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky