Atraktívne obchodné priestory na prenájom na Námestí slobody v Prievid

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Námestie Slobody
200 m²
po rekonštrukcii
prenájom - Obchodné priestory
1,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

610x zobrazená v zozname / 98x zobrazená detailne / 98x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom administratívne a prevádzkové priestory na prenájom, v lukratívnej lokalite priamo na Námestí slobody v Prievidzi. Priestory sa nachádzajú na 2. NP, v zrekonštruovanej budove, v atraktívnej časti námestia s vysokou návštevnosťou, v blízkosti hlavnej pošty, na frekventovanom pešom ťahu k hlavnej autobusovej a vlakovej stanici. Prevádzkové priestory s výmerou cca 200 m2 je možné (aj výmerou) prispôsobiť podľa požiadaviek nájomcu. Priestory sú vybavené klimatizáciou, dátovou kabelážou, požiarnymi hlásičmi, sociálnymi zariadeniami a kuchynkou. K dispozícii sú dostatočné parkovacie možnosti vo dvore a priamy zadný vstup.

Priestory sú vhodné predovšetkým pre:



- Prevádzky služieb
- Jazykovú školu, advokátsku kanceláriu
- Klientské centrum, administratívne služby
- Iné využitie podľa predstáv nájomcu

V prípade záujmu o obhliadku a dojednanie podmienok nájmu na základe vzájomnej dohody nás môžete kontaktovať aj na tel. čísle .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha200 m²
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky