Atraktívne pozemky vo vinárskom srdci Malokarpatského regiónu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Pezinok
Lokalita.: Modra
2527 m²
predaj - Vinice
49.000,- €
19,39 €/m2 vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2776x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária VIDA REAL Vám ponúka na predaj dva atraktívne pozemky vo vinárskom srdci Malokarpatského regiónu, v obci Modra, okres Pezinok. Táto lokalita je známa svojou dlhou vinárskou tradíciou, krásnou prírodou a jedinečnou atmosférou. Pozemky sa nachádzajú približne 200 metrov od intravilánu obce, čo zaručuje blízkosť k občianskej vybavenosti, no zároveň pokojné prostredie obklopené vinicami.

1. Pozemok A - Modra, kat. úz. Modra


• Výmera: 2159 m²
• Typ: Vinica, parcela registra "C"

• Lokalita: Kataster Modra, okres Pezinok


• Opis: mierne svahovitý a priestranný pozemok

2. Pozemok B - Modra, kat. úz. Modra


• Výmera: 368 m²
• Typ: Vinica, parcela registra "E"

• Lokalita: Kataster Modra, okres Pezinok


• Opis: svahovitý

Cena za tieto nehnuteľnosti je 49.000,- Eur. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, štandardné poplatky za prevod vlastníckych práv a riešenie kompletnej agendy, až po prevzatie nehnuteľnosti.

Tieto pozemky predstavujú skvelú príležitosť pre vinárov alebo milovníkov prírody, ktorí chcú vlastniť časť tohto vinárskeho regiónu. V neposlednom rade, vzhľadom na rozrastajúcu sa obec Modra a blízkosti intravilánu obce, sú pozemky vhodné aj pre investorov.

Pre viac informácií a obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

Rastislav Jajcay


VIDA REAL

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2527 m²
Statusaktívne
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky