Atraktívny byt 2+1 (54 m2) centrum Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Konrádova
54 m²
predaj - 2-izbový byt
122.500,- €
Ponúknite vlastnú cenu

417x zobrazená v zozname / 64x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8631 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ ATRAKTÍVNY 2-IZBOVÝ BYT nachádzajúci sa v centre mesta Spišská Nová Ves. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 54 m2 (vrátane pivnice) pozostáva z chodby, VEĽKEJ OBÝVACEJ IZBY prepojenej s kuchyňou a jedálenským kútom, spálne, kúpeľne s VEĽKÝM SPRCHOVACÍM KÚTOM a samostatného WC.

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ A DISPOZIČNE UPRAVENÝ - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, plávajúce laminátové podlahy v izbách, nová elektroinštalácia, bezpečnostné vchodové dvere. Byt je stredný, orientovaný na západ. Bytový dom má energetický certifikát triedy B.

V cene bytu je zahrnuté:



- kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, indukčná varná doska, práčka, mikrovlna rúra), stôl a stoličky

- nábytok v obývacej izbe okrem TV, sedačka

- veľká vstavaná skriňa v spálni

Výhodou je KOMPLETNÁ OBČIANSKA VYBAVENOSŤ v bezprostrednej blízkosti je centrum mesta - materská škola, základná škola, obchody, pošta, kostoly, zdravotné stredisko, MHD.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky