Priestranný 2-izb. byt, Stará Ľubovňa, Okružná ul.

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/ON

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na PRENÁJOM priestranný 2-izbový byt s LODŽIOU v lokalite Stará Ľubovňa, Okružná ulica, nachádzajúci sa na 2. poschodí v 5-poschodovom panelového bytového domu s novým výťahom, s celkovou výmerou podlahovej plochy 64,86 m2 (byt má výmeru 58 m2, pivnica má výmeru 6,86 m2). Ponúka vám priestrannú vstupnú chodbu, kuchyňu, obývaciu izbu, spálňu, kúpeľňu, WC a lodžiu. V suteréne bytového domu je navyše k dispozícii pivnica.

STAV BYTU:
Byt sa ponúka na prenájom nezariadený, v kuchyni je k dispozícii kuchynská linka a sporák. Bytový dom je zateplený so zrekonštruovanými spoločnými priestormi.
Byt je v súčasnosti VOĽNÝ IHNEĎ a je vhodný aj na dlhodobý podnájom.

Výhody:
❶ Výborná lokalita
❷ Krásny vnútroblok s parkom a detským ihriskom
❸ Byt je voľný ihneď

PLATBY:
Cena prenájmu vrátane energií je 390,- EUR. Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť nájomné za prvý mesiac a kauciu vo výške jednomesačného prenájmu (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu) a jednorázová provízia pre realitnú kanceláriu vo výške polovice jednomesačného nájmu o výške 200,- EUR.

LOKALITA:
Tento byt sa nachádza výborne situovanej lokalite Západ, ktorá vám ponúka všetko, čo potrebujete pre každodenný život, v blízkosti obchodného centra DRUŽBA, TESCA , lekárne, zdravotného strediska, základnej školy, materskej školy a mnohých ďalších služieb. Pre milovníkov športu a aktívneho oddychu sa v okolí nachádza športové a relaxačné centrum, športová hala a zimný štadión. Okrem toho, tento byt sa nachádza v krásnom vnútrobloku s detským ihriskom, ktoré sú perfektné na trávenie voľného času. Nechýba tu nič, čo by vaše bývanie spravilo ešte príjemnejším a pohodlnejším.

NEVÁHAJTE A ZAVOLAJTE NÁM UŽ DNES! Tento byt ponúka kvalitné bývanie v príjemnej lokalite

* Dovoľujeme si vás upozorniť, že vlastník nehnuteľnosti si vyhradzuje právo voľby o tom, komu a za akých dojednaných podmienok prenajme túto nehnuteľnosť.

/ PRENÁJOM / 2-IZBOVÝ BYT / 64 m2 / LODŽIA / STARÁ ĽUBOVŇA / OKRUŽNÁ ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky