BA IV-Prenájom moderného zariadeného 1i bytu v novostavbe Čerešne

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Polianky
32.44 m²
15
1
1
nie
úplne prerobený
nie
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
580,- €/mes. Energie:
140 € / mes
K cene nájmu budú prirátané energie, +140,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

10330x zobrazená v zozname / 307x zobrazená detailne / 307x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na dlhodobý prenájom kompletne moderne zariadený 1 izbový byt v novostavbe Čerešne Polianky v Dúbravke v lokalite s plnou občianskou vybavenosťou a skvelou infraštruktúrou. Lokalita je veľmi atraktívna aj kvôli výbornej dostupnosti (aj MHD, zástavka pri dome) do mesta, ako aj do prírody. Byt sa nachádza v novostavbe z roku 2023 a je situovaný na 1.poschodí z 15. Orientovaný je na východnú stranu, čo zabezpečuje svetelnosť a príjemnú klímu v byte.
Výhodou je, že byt sa nachádza v samostatnom zádverí oproti výťahu a pri schodisku.
Developer pri výstavbe použil len kvalitné materiály a technológie - v byte sú kvalitné veľkometrážne okná s 3 sklom, vykurovanie je zabezpečené radiátormi. Na podlahe sú drevené parkety a majiteľ dal byt zariadiť kvalitným nábytkom robeným na mieru.

Byt o výmere 32,44m2 disponuje :


- veľkou izbou spojenou s kuchynskou časťou, zariadenou s gaučom, konferenčnými stolíkmi, jedálenským stolom s 2 stoličkami, TV, regálom oddeľujúcim spaciu časť od obývačkovej, manželskou posteľou s matracmi a modernými skriňami s dostatkom úložného priestoru.
- kuchynskou časťou s plne vybavenou kuchyňou (kuchynská linka s drezom, sklo keramická 2 platnička, chladnička, mikrovlnka a kávovar Nespresso).
- kúpeľňou so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou, so zrkadlom a WC,
- chodbou, v ktorej je na konci situovaná práčka so sušičkou

K bytu prislúcha aj kovaná pivnica o veľkosti 2m2 na -1 podlaží.

Byt je k dispozícii plne pripravený na bývanie ihneď.
Bývanie je výborným riešením pre jednotlivca, prípadne pracujúci pár. Menší psík je po dohode s majiteľom povolený.

V prípade záujmu je možnosť prenajať si vyhradené parkovacie státie v garáži bytového domu, z ktorého sa dostanete do bytu suchou nohou výťahom prípadne vonkajšie parkovacie státie.

Cena mesačného nájmu je vo výške 720€ už aj vrátane všetkých energií a optického vysokorýchlostného internetu . Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá kaucia vo výške jedno mesačného nájmu s energiami, ktorá je vratná po uplynutí nájomnej zmluvy a provízia vo výške 600€ (možnosť rozdelenia do 2 mesiacov).

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle : .

Lokalita poskytuje plnú občiansku vybavenosť, v blízkosti zastávky MHD - autobusy a taktiež skvelé napojenie na diaľnicu a do všetkých častí Bratislavy. V areáli sa nachádzajú detské ihriská, športová zóna a vlastná vodná lagúna. Taktiež potraviny ( Kaufland, Tesco Lamač a pod.), reštaurácie, školy, škôlky, kúpalisko Rosnička, Iuventa, zástavky električky, Zimný štadión, Železná studnička, Horský park a podobne.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha34.44 m²
Úžitková plocha32.44 m²
Poschodie1
Počet poschodí15
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky