BA/PETRŽALKA-Predaj 2i bytu s balkónom a pivnicou v tehlovej stavbe

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Očovská
54 m²
3
3
2
čiastočne prerobený
áno
nie
nie
predaj - 2-izbový byt
193.500,- € kompletná cena vrátane advokátskeho a realitného servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

74434x zobrazená v zozname / 1093x zobrazená detailne / 102x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj výborne riešený 2 izbový tehlový byt s oddelenou kuchyňou, 2 izbami, balkónom a pivnicou v skvelej lokalite s plnou občianskou vybavenosťou na Očovskej ulici v Petržalke pri Vienna Gate. Byt o celkovej výmere 50,5m2 (vrátane balkóna) je situovaný na 3. poschodí z 3 v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Na poschodí sa nachádzajú len 3 byty.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, aktuálne už je vyprataný, čo umožňuje zariadenie podľa vlastných predstáv a preferencii - 2010/2011 boli vymenené plastové okná a balkónové dvere, bezpečnostné vchodové dvere, interiérové dvere, všetky radiátory a položená plávajúca podlaha. Rekonštruovaná bola aj kúpeľňa , WC, v kuchyni a na chodbe bola položená keramická dlažba. Taktiež bola vymenená poistková skriňa, el. nebola prerábaná. V obývačke a v spálni sa nachádzajú pod plávajúcou podlahou drevené parkety (možnosť jednoduchého repasu). V 2018 bola v byte nainštalovaná klimatizácia. Byt bol nedávno kompletne vymaľovaný. Orientovaný je na južnú stranu, čo zaručuje celodennú svetelnosť a z okien príjemný výhľad na okolitú zeleň.
Na všetkých oknách sú okrem vnútorných žalúzii namontované aj vonkajšie žalúzie na manuálne ovládanie.
Vykurovanie je zabezpečené teplovodným ústredným kúrením prostredníctvom radiátorov s termostatickými hlavicami a s meračmi tepla.

DISPOZÍCIA:


- vstupná chodba so vstavanými skriňami a dreveným obkladom
- samostatná kuchyňa, s potravinovou skriňou, kuchynskou linkou, plynovým sporákom s el. rúrou a dostatkom priestoru na jedálenský stôl.
- priestranná obývačka do ktorej sa vchádza aj z chodby aj z kuchyne
- nepriechodná spálňa s klimatizáciou
- slnečný balkón o výmere 2,5m2, na ktorý sa vstupuje zo spálne
- samostatná kúpeľňa s vaňou, umývadlom a priestorom na práčku
- samostatné WC

K bytu prislúcha priestranná murovaná pivnica o výmere o 3,5m2.

Správcovské poplatky sú vo výške 122€ + zálohové platby za elektrinu vo výše 15€ a plyn vo výške 4€ za mesiac. V bytovom dome ako aj v byte je zavedený optický internet.

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať na .

Byt je bez tiarch, kúpou voľný, pripravený na nasťahovanie nového majiteľa.

Kompletná cena vrátane provízie: 193 500€



LOKALITA
Byt sa nachádza v časti Petržalky s kompletnou občianskou vybavenosťou a skvelou dostupnosťou do mesta. V blízkosti zastávky MHD, potraviny, nákupná pasáž Vienna Gate ( Tesco Express, lekáreň, reštaurácia, kaviarne, mäsiarstvo, fitnes centrum, zdravotné stredisko) Vlaková stanica Petržalka , školy, škôlky, detské ihriská a pod.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zhrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 100€, poplatky za overovane podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha54 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektplánuje sa
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky