BA/Ahoj-Prenájom kompletne prerobeného rodinného domu v blízkosti lesa

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Ahoj
Ulica.: Lopenícka
50 m²
144 m²
1
2
nie
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
prenájom - Rodinný dom
730,- €/mes. Energie:
70 € / mes
K cene nájmu budú prirátané energie, +70,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

192x zobrazená v zozname / 19x zobrazená detailne / 19x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte príjemné bývanie v novo zrekonštruovanom domčeku v lokalite s množstvom zelene a dobrou dostupnosťou do mesta, máme pre Vás skvelú ponuku.
Exkluzívne ponúkame na prenájom útulný, kompletne zariadený domček v Novom meste v časti Ahoj. Dom bol kompletne prerobený a dostavaný ( zväčšený o ďalšiu miestnosť) minulý rok a pri výstavbe sa použili kvalitné materiály. Je postavený z tehly a celý je zateplený. Svojou podlahovou plochou o výmere 50 m2 poskytuje komfortné bývanie pre jednotlivca, alebo aktívny pracujúci pár. Kvôli jazykovej bariére majiteľka preferuje slovensky hovoriacich nájomcov.

Domáce zvieratká nie sú povolené.



V celom dome je plávajúca podlaha a vykurovanie zabezpečujú elektrické radiátory s možnosťou ovládania cez aplikáciu. V kúpeľni sa nachádza okrem elektrického podlahového kúrenia aj ohrievač umiestnený nad vstupom. Samozrejme v obývačke je naviac zabudovaný aj krb, ktorý okrem doplnkového tepla navodí správnu pohodovú atmosféru.
Lokalita poskytuje množstvo športového vyžitia - či už turistiku v lese, výborné napojenie na cyklochodníky ako aj romantické prechádzky v prírode.
K samostatne stojacemu domu prislúcha aj rozsiahla terasa na príjemné vonkajšie posedenie.
Domček sa prenajíma kompletne zariadený a pozostáva z :
- vstupná chodba s botníkom a vešiakom na bundy,
- priestranná obývacia miestnosť spojená s kuchyňou opticky predelená krbovou stenou. Kuchyňa disponuje elektrickou rúrou, varnou doskou, digestorom , varnou kanvicou. Taktiež sa v izbe nachádza šatníková skriňa. V obývacej miestnosti sa nachádza jedálenský stôl so stoličkami, gauč, kreslo, krb a vychádza sa z nej na prednú terasu.
- samostatná spálňa s manželskou posteľou a 2 skriňami, na ktorú sa vychádza na veľkú zadnú terasu so sedením.
- kúpeľňa vybavená sprchovacím kútom, toaletou , práčkou a elektrickým podlahovým kúrením

Dom je k dispozícii na nasťahovanie ihneď. V cene prenájmu je zahrnuté aj vyhradené parkovacie státie pre 2 autá a možnosť parkovania aj v uzavretom dvore pri vstupe do domu.

Cena mesačného nájmu je vo výške 730€ k nej bude prirátaná suma za energie a internet vo výške 70€. V prípade 2 osôb sa energie navyšujú o 30€. Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá kaucia vo výške jednomesačného nájmu, ktorá je vratná po uplynutí nájomnej zmluvy( možnosť rozdelenia do 2 mesiacov) a provízia vo výške 600€.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle : .

Výborná dostupnosť MHD - autobus 151 má zástavku vzdialenú 200 metrov od domu a na električku je to cca 6 minút pešej chôdze. V okolí sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, škola, škôlka, zdravotné stredisko a nákupné centrá.

.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku144 m²
Zastavaná plocha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky