Babadağ Vila s výhľadom na hory a súkromným bazénom v Hisarönü Fethiye

Štát.: Turecko
Mesto.: Bodrum
Lokalita.: Hisaronu
225 m²
2
4
áno
predaj - Vila - Novostavba
922.300,- €
Ponúknite vlastnú cenu

11399x zobrazená v zozname / 681x zobrazená detailne / 26x zobrazená detailne tento mesiac

Elegantná samostatná vila 1 km od pláže Oludeniz v Hisaronu, Fethiye
Vila na predaj vo Fethiye sa nachádza v Hisarönü. Nehnuteľnosti v tejto oblasti, ktoré sú známe panoramatickým výhľadom na zelené hory, borovicové lesy, more a pokojnú prírodu Fethiye, predstavujú výhodnú investíciu. Táto oblasť je tiež známa svojimi paraglidingovými aktivitami, gurmánskymi reštauráciami a kaviarňami. Ak hľadáte vilu na kúpu v strategickej lokalite Fethiye, túto elegantnú vilu v Hisarönü vám odporúčame.

Vila vo Fethiye, Hisarönü sa nachádza len 800 m od centra Hisarönü, 800 m od najbližšej školy, 6 km od centra mesta Fethiye, 1 km od modrej lagúny a pláže Ölüdeniz a 45 km od letiska Dalaman. Každých 5 minút prechádzajú okolo areálu minibusy, ktoré vás odvezú do centra Fethiye a Ölüdeniz. V tejto rušnej oblasti sa hojne nachádzajú miestne trhy, reštaurácie a kaviarne.

Táto vila s jedinečným klasickým dizajnom a luxusnými prvkami ponúka svojim obyvateľom vysokokvalitné bývanie. Samostatne stojaca vila vo Fethiye, postavená na pozemku s rozlohou 725 m², má súkromný bazén, priestor na opaľovanie, detský bazén, krásne upravenú záhradu a parkovisko.

Vila so 4 spálňami má 225 m2 a:


Na prízemí sa nachádza obývacia izba, otvorená kuchyňa, jedálenský kút a veľká záhradná terasa.
Na prvom poschodí sú 2 spálne, 2 kúpeľne s vlastnou kúpeľňou a 2 priestranné balkóny.
Strešné poschodie má 2 spálne, 2 kúpeľne s vlastnou kúpeľňou a priestrannú strešnú terasu.
Táto vila ponúka svojim majiteľom pohodlný životný štýl s modernými zariadeniami, ako je kompletne vybavená kuchyňa s mramorovou pracovnou doskou, kompletne zariadené a obložené kúpeľne, solárny systém na ohrev teplej vody, klimatizácia, ústredné kúrenie, bezpečnostný poplašný systém, keramický obklad, sprchovací kút, plastové okná, oceľové bezpečnostné dvere, zabudované bodové osvetlenie, telefónne a internetové linky.

Pre viac informácií o nehnuteľnostiach v Turecku na našej stránke:
https://stavinvestreality.sk/zahranicne-nehnutelnosti/?jsf=epro-loop-builder&tax=external_properties_country:143

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha225 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno
Parkovanieáno
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky