BABONY TRE I Rodinný dom so záhradou a garážou, Bratislava - Lamač

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Lamač
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Lamač
Lokalita.: Bratislava - Lamač
Ulica.: Borinská
336 m²
363 m²
3
7
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
verejný vodovod
230/400V
predaj - Rodinný dom
1.049.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

42556x zobrazená v zozname / 1879x zobrazená detailne / 541x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám elegantný a moderný 3 - podlažný rodinný dom so 7 izbami, pozemkom s terasou, záhradou a samostatne stojacou garážou vo vyhľadávanej lokalite v Bratislave, mestskej časti Lamač, na Borinskej ulici.

DISPOZÍCIA A VYBAVENIE:


Na pozemok, ktorý je ohraničený betónovým plotom, vstupujeme cez uzamykateľnú bránu s el. vrátnikom, ktorá nás zavedie k hlavným dverám domu.

Na prízemí sa cez bezpečnostné dvere dostaneme do vstupnej haly s dizajnovým úložným priestorom, botníkom a zrkadlom. Z chodby je možné ísť do obývačky s kuchyňou, pracovne, hosťovskej izby, kúpelne so sprchovým kútom a toaletou a na ostatné podlažia. Z chodby cez posuvné priehladné dvere sa dostaneme do vkusne zariadenej obývačky s dizajnovým nábytkom a svietidlami, s kuchyňou so spotrebičmi, so samostatným multifunkčným ostrovčekom a jedálenskou časťou s okrúhlym stolom, za ktorým je výhľad na záhradu so zeleňou.

Na 1. poschodí sú dve izby, kúpelňa s WC, bidetom a veľká spálňa. Izby sú veľké, presvetlené, obe izby majú možnosť prístupu na balkón orientovaný na juho - východnú stranu, z toho jedna z izieb je zariadená detským nábytkom na mieru, ktorá očarí tých najmenších. Tretia izba je samostatná spálňa so vstupom na balkón orientovaným do záhrady, disponuje walk-in šatníkom oddeleným priečkou, samostatnou kúpeľňou s vaňou, wc s bidetom a dvomi umývadlami s kúpeľňovým nábytkom.

Suterén momentálne slúži ako herňa, či pre deti, či pre dospelých, zároveň je však možné obnoviť interiérový bazén, ktorý poteší fanúšikov vody. V podzemí sa nachádzajú ďalšie miestnosti, ako je menší sklad pod schodiskom, komora a skladová miestnosť, ku ktorým sa vieme dostať cez hlavnú chodbu.

POZEMOK:


Pozemok je oplotený, rovinatý, plný zelene, má dva vchody, jeden hlavný a druhý pre auto s posuvnou bránou. Okrem domu sa nachádza na pozemku aj samostatná garáž uzavretá automatizovanými garážovými dvermi s vodou a elektrinou, ktorú viete využiť po úprave aj na nabíjanie elektrických vozidiel.

Interiér a exteriér nehnuteľnosti bol navrhnutý architektom, vďaka ktorému boli pretavené majiteľové požiadavky do reality. Dom skrášluje dubová hnedá vinylkorková podlaha, schodisko upravené farebným lakom, starostlivo vyberané dlažby a obklady, ako aj ostatné zariadenie a spotrebiče.

TECHNICKÉ PARAMETRE A ROZMERY:


- pozemok 569 m2
- zastavaná plocha 225 m2
- interiér celkovo 336 m2
- suterén 122 m2
- prízemie 115m2
- poschodie 99m2

LOKALITA:


- dostupná kompletná občianska vybavenosť,
- školy, škôlky, detské ihriská,
- zimný štadión,
- futbalové ihriská,
- športová hala,
- obchody,
- služby, reštaurácie, kaviarne,
- spoje MHD autobus,
- veterinárna ambulancia,
- kúpalisko,
- cyklistické/turistické cesty a chodníky,
- v blízkosti príroda, lesy.

VÝHODY:


Tento rodinný dom má široké spektrum využitia, ponúka sa zariadený, ocenia ho ľudia so zmyslom pre dizajn, funkcionalitu, pre podnikateľské účely alebo hľadajúci domov pre seba a svoju rodinu. Vďaka lokalite máte na dosah kompletnú občiansku vybavenosť s atribútami hlavného mesta s dedinskou atmosférou.

CENA


Ponúkaný dom sa predáva za 1.049.000,-€ vrátane provízie.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/spracovania kúpy, predaja alebo prenájmu nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika, či homestage-ing zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás



Team Babony TRE

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku363 m²
Zastavaná plocha225 m²
Celková rozloha569 m²
Úžitková plocha336 m²
Počet poschodí3
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Balkónáno - 2
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazéninteriérový
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Oknáhliníkové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky