Babony TRE | Ponúkame Vám lukratívne pozemky v Čunove - Bratislava

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Čunovo
Lokalita.: Bratislava - Čunovo
560 m²
verejný vodovod
230/400V
áno
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

858x zobrazená v zozname / 104x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE | Vám ponúka na predaj lukratívne investičné stavebné pozemky v ČUŇOVE na okraji chránenej krajinnej oblasti. Táto oblasť Vám zaručí príjemné bývanie na okraji prírody a v blízkosti Čuňovských jazier.

Pozemky majú veľmi dobre umiestnenie, polohu a aj dostupnosť. Veľmi prínosné pre danú oblasť je plánované prepojenie Čuňova na diaľnicu D2.

POZEMKY - rozloha od 560m2



PREDAJNÁ CENA: na vyžiadanie
(konečná cena zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

ÚZEMIE:


Po zmene ÚP očakávame, že cena za m2 stavebného pozemku bude prevyšovať 500€.
Vzhľadom na to, že aktuálna cena stavebných pozemkov je vo výške cca. 400€/m2 a viac, pôjde cena pozemkov a záujem stále hore. Celé územie logicky nadväzuje na existujúcu I. a II. etapu Mladého Čunova. Pozemky sú od toho istého investora ktorý realizovali I. a II. etapeu predaja pozemkov. Z toho dôvodu sa priamo na hranici územia nachádzajú všetky inžinierske siete pripravené na pokračovanie.
Územie patrí k najteplejším oblastiam na Slovensku.

LOKALITA:


Pozemky sa nachádzajú v Bratislave, v mestskej časti Čunovo. Je to najjužnejšia mestská časť Bratislavy pričom bezprostredne susedí s Maďarskom a Rakúskom. Nachádza sa v blízkosti Dunajskej cyklistickej cesty a Vodného diela Gabčíkovo. V území je vybudovaná škôlka, pričom plnenie povinnej školskej dochádzky je zabezpečené prostredníctvom základných škôl v Petržalke. Taktiež sa tu achádzajú predajne potravín a reštaurácie. MHD - 3 priame linky do centra Bratislavy.

ŠPORT A VOĽNÝ ČAS:


V blízkosti sa nachádza:
- "Areál vodných športov Čunovo" - ten okrem vodných športov ponúka tento areál rôzne adrenalínové aktivity ako hydrospeed, vodné skútre, wakeboarding či paintball
- "Ponteo Activity Park" - leží v srdci prírodnej rezervácie Ostrovné lúčky a CHKO Dunajské luhy. Je obľúbeným miestom pre priaznivcov cykloturistiky, in-line korčuľovania a behu
- Čunovo - hrádza - trasa dlhá 30 km po Dunajskej hrádzi až do Čunova. Celá trasa kopíruje rieku Dunaj, kde si môžete užiť výhľady na rieku a zastaviť sa v miestnych bufetoch a občerstviť sa.
- Severne od mestskej časti sa rozprestiera prírodná rezervácia Ostrovné lúčky, ktorá je pozoruhodná výskytom vzácnych druhov rastlín, najmä orchideí. Po vybudovaní vodného diela sa v prírodnej rezervácii zmenila fauna a flóra. Objavili sa nové druhy rastlín a živočíchov.

CENA na vyžiadanie



V prípade Vášho záujmu Vám poskytneme právny servis, hypotekárny úver a zabezpečíme celý proces predaja a prepisu nehnuteľnosti.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku560 m²
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Kanalizáciaáno
Inžinierske sieteáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky