Babony TRE | Samostatný 4 izbový rodinný dom v súkr. ulici - Rovinka

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Rovinka
Ulica.: Gazdovská
162 m²
435 m²
1
4
áno - 2 autá
úplne prerobený
verejný vodovod
nie
predaj - Rodinný dom - Novostavba
645.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

51068x zobrazená v zozname / 956x zobrazená detailne / 180x zobrazená detailne tento mesiac

Babony TRE Vám ponúka na predaj slnečný, priestranný a hlavne samostatný 4 izbový rodinný dom (bungalov) s dvojgarážou. Dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v obci Rovinka, ktorá je len 15 min do centra Bratislavy.

RODINNÝ DOM:


Nachádza sa v súkromnej a uzavretej uličke, čo Vám zabezpečí komfort a pohodlie pre celú rodinu. Pôsobí veľmi príjemným dojmom, je priestranný a vzdušný. Očarí Vás vysoký takmer štvormetrový strop v obývacej časti s kuchyňou.

Samostatný dom ma zastavanú plochu 201m², pričom úžitková plocha je až 162 m², záhrada má rozlohu 435 m².
- obývačka s kuchyňou 55 m²
- spáľňa 21 m²
- izby 14 m²
- dvojgaráž 35 m²

Po vstupe do domu sa nachádza priestranná chodba s úložným priestorom a hosťovská toaleta. Prechádzame do obývačky s kuchyňou, prípadne spálne s kúpeľňou a so samostatným šatníkom. V druhej časi domu sa nachádzajú ďašie dve priestranné izby, kúpeľňa s toaletou a komora s technickou miestnosťou. Do domu je možnosť prísť z dvojgaráže (35m²) suchou nohou. Je kompletne a vkusne zariadený.

V dome je elektrické podlahové kúrenie s reguláciou tepla pre každú izbu samostatne. Pridanou hodnotou je aj krb s magnetizovanými tvárnicami na akumulovanie tepla, čo zabezpečí dlhotrvajúce teplo. Dom je presvetlený veľkými francúzkymi oknami, na ktorých sú vonkajšie elektrické žalúzie.

V záhradnej časti je priestranná terasa, záhradné sedenie, krásny olivovník, studňa, automatický závlahový systém napojený na studňu, okrasné dreviny a trávnik.

VÝHODY:


- priestranný dom aj záhrada
- kompletne zariadený
- veľmi dobrý stav domu a zariadenia
- vysoké stropy
- vlastná dvojgaráž
- klimatizácia
- súkromná ulica
- lokalita a dostupnosť

LOKALITA:


Rovinka ponúka okrem pokojného bývania aj kompletnú občiansku vybavenosť, obchodné centrum City Park Rovinka, potraviny Kraj, škola, školky, kaviarne a pod. Do centra mesta Bratislava je to len 15 minút autom po novom obchvate R7. Lokalita je vyhľadávaná aj vďaka viacerým jazerám v blízkosti, ktoré sú okrem letného oddychu vyhľadávané pre vodné športy alebo rybárčenie. Pre športových nadšencov sa tu nachádza aj cyklohrádza a rôzne možnosti na športové vyžitie.

Cena: 645.000EUR



(konečná cena zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

V prípade Vášho záujmu Vám poskytneme právny servis, hypotekárny úver a zabezpečíme celý proces predaja a prepisu nehnuteľnosti.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľností sa stará kancelária Babony TRE.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku435 m²
Zastavaná plocha201 m²
Celková rozloha636 m²
Úžitková plocha162 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno - 2
Pivnicanie
Garážáno - 2 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky