BabonyTRE I PREDAJ 3 izbový byt s predzáhradkou, Jelka, okres Galanta

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Jelka
Ulica.: Hlavná
69.63 m²
prízemie
3
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
168.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2884x zobrazená v zozname / 104x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

Realitný maklér Richard Pastucha Vám ponúka 3 - izbový byt s predzáhradkou v ILKA PARK v obci Jelka, na ulici Hlavná.

BYT
Nachádza sa v oplotenom areáli ILKA PARK na prízemí v 7 ročnej novostavbe v 2 - poschodovom rodinnom dome s dvomi bytovými jednotkami so samostatnými vchodmi. K bytu prináleží vlastná záhrada s terasou, oplotené s videovrátnikom a 2 parkovacie miesta.

DISPOZÍCIA


Vstupná hala, priestranná samostatná kúpeľňa s vaňou a 2 umývadlami, samostatné WC, klimatizovaná obývacia miestnosť so vstupom na terasu spojená s jedálenským kútom a kuchyňou, spálňa a detská izba.

SVETOVÉ STRANY


Orientácia bytu je na juho – západ.

STAV A VYBAVENIE


Byt sa ponúka zariadený, klimatizácia, predpríprava na bezpečnostný a kamerový systém. Okná sú plastové, bezpečnostné dvere, keramické dlažby a obklady. Kúrenie je podlahové a ohrev vody zabezpečený bojlerom. Napojenie je na obecný vodovod, kanalizáciu a elektrinu. Internet optický od viacerých poskytovateľov.

LOKALITA


ILKA PARK sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite obci Jelka. V blízkosti ponúkanej nehnuteľnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (školy, škôlky, reštaurácie, kaviarne, služby, obchody, potraviny), doprava (autobus 609, 658, 659, 202402), dostupnosť autom do okolitých obcí a okresných miest.

VÝHODY


Výhodou bytu je jeho dispozícia, kde je obývačka a kuchyňa priechodná so vstupom na terasu, izby sú nepriechodné a orientované do záhrady. Kúpeľňa je s vaňou a dvomi umývadlami. Terasu ocenia budúci majitelia pre dostatok súkromia, je orientovaná na juh. Na záhrade sú okrasné rastliny, záhradný domček a detská preliezka s pieskoviskom. Byt je vhodný na bývanie bez ďalších investícii. K nehnuteľnosti prináležia 2 parkovacie miesta, je možnosť parkovať aj na pozemku pre 1-2 autá. Ďalšou výhodou je lokalita, kde máte všetko na skok, či chôdzou, autobusom alebo autom.

CENA


Byt sa ponúka za cenu 168.900,-EUR vrátane realitného a právneho servisu. Byt je bez tiarch a kúpou voľný ihneď. Možnosť využitia hypotekárneho úveru.

Na vyžiadanie klienta poskytneme bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu / ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha193 m²
Úžitková plocha69.63 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky