BabonyTRE I PREDAJ 4-izbový byt s loggiou, P. Biskupice, Hronská ul.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Hronská
74.7 m²
2
4
pôvodný
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
166.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1558x zobrazená v zozname / 67x zobrazená detailne / 67x zobrazená detailne tento mesiac

Realitný maklér Richard Pastucha Vám ponúka 4 - izbový byt s loggiou v mestskej časti Podunajské Biskupice na ulici Hronská.

BYT
Nachádza sa na 2. poschodí zo 7 v zateplenom bytovom dome s bránou na čip a výťahom. Dispozícia pozostáva z chodby, kupeľne, samostatného wc, samostatnej kuchyne, obývačky, 3 nepriechodných izieb a loggie. K bytu prináleží pivničná kobka.

DISPOZÍCIA


Do bytu vstupujeme cez vchodové dvere, ktoré vedú do priestrannej chodby so vstupom na samostatnú toaletu, kúpeľňu s vaňou, samostatnou izbou (detská), z chodby vieme prejsť do samostatnej kuchyne a samostatnej izby (pracovni). Z chodby vedú dvere do obývačky, z nej vieme ísť do samostatnej izby (spálňa) a na loggiu (zasklenná).

SVETOVÉ STRANY


Orientácia bytu je na severo - východ (detská, spálňa) a juho - západ (obývačka s loggiou, kuchyňa, pracovňa).

STAV


V byte sú menené okná za plastové, el. pôvodná, stúpačky boli menené.

LOKALITA


V tesnej blízkosti bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (materská škôlka, detské, športové hokejbalové ihriská, pumptracková dráha, gymnázium Federica Garciu Lorcu, školy, reštaurácie, služby, obchody, potraviny, trhovisko Biskupice, posilňovňa), mestská hromadná doprava (autobus 65, 67, 71, 72, 75, 78), ľahká dostupnosť do mesta, na obchvat či diaľnicu.

VÝHODY


Výhodou bytu je jeho dispozícia, kde je obývačka a kuchyňa priechodná, ostatné izby sú nepriechodné. Loggia je orientovaná na juho - západnú stranu do vnútrobloku, kde je detské ihrisko. Byt je vhodný pre rekonštrukciu, kde budúci majiteľ dokáže využiť potenciál nehnuteľnosti podľa svojich predstáv.
Samotný bytový dom je zateplený, prešiel rekonštrukciou spoločných priestorov, ktorej súčasťou je aj nový výťah. Na medziposchodí sa nachádza spoločný priestor s oknom, ktorý vie slúžiť pre majiteľa bytu ako ďalší priestor pre užívanie. Ďalšou výhodou je lokalita, kde máte všetko na skok, či chôdzou, mhd alebo autom.

CENA


Byt sa ponúka za cenu 166.000,-EUR vrátane realitného a právneho servisu. Byt je bez tiarch a kúpou voľný ihneď. Možnosť využitia hypotekárneho úveru.

Na vyžiadanie klienta poskytneme bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu / ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.
O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania / spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha78.7 m²
Úžitková plocha74.7 m²
Poschodie2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky