BabonyTRE I PREDAJ Investičná príležitosť - Orná pôda, obec Zálesie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Zálesie
Ulica.: Malinovská
3700 m²
predaj - Poľnohospodárske a lesné pozemky
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

88x zobrazená v zozname / 27x zobrazená detailne / 27x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná Kancelária BABONY TRE ponúka exkluzívne na predaj záhradný pozemok s rozhlohou 648m2 na ulici Malinovská, obec Zálesie, časť Senec, Bratislavský kraj.

POZEMOK


Pozemok je rovinatý a slnečný. Pozemok je evidovaný ako orná pôda.

Príslušnosť pozemku k pôdnemu fondu: Pozemok nezaradený do pôdneho fondu.

Spôsob využívania pozemku: Pozemok využívaný pre rastlinnú výrobu, na ktorom sa pestujú obilniny, okopaniny, krmoviny, technické plodiny, zelenina a iné poľnohospodárske plodiny alebo pozemok dočasne nevyužívaný pre rastlinnú výrobu.

Umiestnenie pozemku: Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce.

Spoločná nehnuteľnosť: Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou.

ÚZEMNO PLÁNOVACIA INFORMÁCIA


Jedná sa o pozemok, ktorý je podľa územno plánovacej informácie (ÚPI) určená pre obytné územie so zástavbou s rodinnými domami. Momentálne je pozemok bez sietí. Jedná sa o tichú lokalitu, ktorá bude v budúcnosti veľmi vyhľadávaná. ÚPI k dispozícii na vyžiadanie.

LOKALITA


Obec leží na Podunajskej nížine, nie je však súčasťou Žitného ostrova, obklopená je poliami a Malým Dunajom. Obec sa nachádza medzi Malinovom a Ivankou pri Dunaji, pomocou poľnej cety je možné sa dostať okolo letiska priamo do Bratislavy či do Mostu pri Bratislave. V obci a jej blízkosti sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, služby, materská škola, základná a stredná odborná škola a parky, obľúbené miesto pre návštevníkov, turistov alebo splavujúcich vodárov je Korzo Zálesie.V Zálesí je možné sa dopravovať autobusmi 610, 711, ktoré spájajú Bratislavu, Ivanku pri Dunaji s Malinovom.

VÝHODY


Nehnuteľnosť je ideálne útočisko pre ľudí, ktorí ocenia vidiecky život naskok od mesta. Je rovinatý, na pozemku sú ovocné stromy, v prípade záujmu je možné pozemok kúpiť aj s ďalšou nehnuteľnosťou (rodinný dom).

CENA JE NA VYŽIADANIE V RK



O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/spracovania kúpy, predaja alebo prenájmu nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika, či homestage-ing zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás



Team Babony TRE

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3700 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky