BA/Polianky-Predaj 1i bytu v novostavbe Čerešne s balkónom a výhľadom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Polianky
37.05 m²
15
14
1
nie
úplne prerobený
nie
nie
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
163.500,- € kompletná cena vrátane provízie realitného a advokátskeho servisu, vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

18915x zobrazená v zozname / 324x zobrazená detailne / 14x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj nový 1 izbový byt (na LV kategorizovaný ako apartmán z dôvodu koeficientu zastavanosti) vo vyhľadávanej časti Dúbravky - na začiatku - v komplexe Čerešne Fine Living na bratislavských Poliankach. Byt sa nachádza v skolaudovanej novostavbe z roku 2023 a je situovaný na 14.poschodí z 15tich. Orientovaný je na západnú stranu, čo zabezpečuje svetelnosť počas celého dňa. Taktiež disponuje krásnym výhľadom na zeleň a lesy. Pri výstavbe boli použité kvalitné nadčasové materiály a developer použil aj moderný prémiový štandard (drevené podlahy, kvalitná sanita zn. značky Villeroy& Bosch) a zvolil aj nadrozmerné plastové okná. V byte bude namotovaná klimatizačná jednotka v izbe a nachádza sa tu kompletná predpríprava na kuchynskú linku (možnosť dorobenia kuchynskej linky za príplatok 5000€).

Byt o výmere 31,59m2 disponuje :


- vstupnou chodbou (3,96 m2), ideálnou na dobudovanie vstavanej skrine
- obývacou izbou spojenou s kuchynskou časťou s predprípravou na kuchynskú linku (možnosť dorobenia linky so spotrebičmi za príplatok 5000€) a klimatizáciou o výmere 23,34m2
- kúpeľňou (4,29m2) so sprchovým kútom, umývadlom, WC a radiátorom
- bezpečnostnými dverami

Z obývačky sa vychádza na priestranný svetlý balkón, ktorý zväčšuje plochu bytu o 5,46m2.

Byt je kúpou voľný , možnosť financovania hypotekárnym úverom.

Mesačné náklady na 1 osobu sú 110€ + zálohové platby za elektrinu vo výške 20€. V byte je predpríprava na optické internetové pripojenie.
Byt je výborným štartovacím riešením bývania a vďaka nízkym nákladom je výborný aj ako investícia s rýchlou návratnosťou. Dá sa preto ihneď dlhodobo výnosne prenajať.

Kompletná cena vrátane provízie: 163 500€



V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle .

Lokalita poskytuje plnú občiansku vybavenosť, v blízkosti zastávky MHD - autobusy a taktiež skvelé napojenie na diaľnicu a do všetkých častí Bratislavy. V areáli sa nachádzajú detské ihriská, športová zóna a vlastná vodná lagúna. Taktiež potraviny ( Kaufland hneď za domom, Tesco Lamač a pod.), reštaurácie, školy, škôlky, kúpalisko Rosnička, Iuventa, zástavky električky, Zimný štadión, Železná studnička, Horský park a podobne.
V prípade záujmu je možnosť prenajať si alebo kúpiť vyhradené parkovacie státie v garáži bytového domu, z ktorého sa dostanete do bytu suchou nohou výťahom prípadne vonkajšie parkovacie státie..

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha37.05 m²
Úžitková plocha37.05 m²
Poschodie14
Počet poschodí15
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžianie
Terasanie
Pivnicanie
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky