BA/RUŽINOV - pozemok na komerčné využitie alebo záhradu - Jastrabia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Jastrabia
562 m²
studňa
230V
predaj - Záhrady
85.000,- €
151,25 €/m2 cena je vrátane provízie, realitného a právneho servisu, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

304x zobrazená v zozname / 21x zobrazená detailne / 21x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj investičný pozemok/ záhradu v rozvojovom území v mestskej časti Ružinov - Domové role. Pozemok sa nachádza v komerčnej zóne - príjazd je po asfaltovej ulici - Jastrabia. Následne je posledných 100m spevnená cesta. V zmysle UPI je pozemok určený ako územia dopravy a dopravnej vybavenosti, plochy zariadení železničnej dopravy, rozvojové územie. V území je možné umiestňovať parkoviská, sklady, alebo záhrady. Pozemok je súčasťou rozvojového územia. Rozvojové územie je územie mesta v ktorom územný plán navrhuje: novú výstavbu na doteraz nezastavaných plochách, alebo zásadnú zmenu funkčného využitia alebo zmenu spôsobu zástavby veľkého rozsahu. Pozemok je umiestnený medzi ulicou Jastrabia a železničnou traťou.

Pozemok je vyčistený od náletovej zelene.



MOŽNOSTI VYUŽITIA:
záhrady, sklady, parkovanie a pod

VÝMERA POZEMKU :


[Rozmery (tvar obdĺžnika): cca 19m x 30m = 562m2

INŽINIERSKE SIETE


Voda je zo studne a elektrina je pri pozemku (možnosť zriadenia prípojky, viac info na obhliadke) prístup po ul. Jastrabia, posledných 100m spevnená cesta.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľností vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku562 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Inžinierske sieteáno
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky