BA/RUŽINOV-Prenájom komplet prerobeného 1.5i bytu v skvelej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Exnárova
36.5 m²
9
prízemie
2
nie
úplne prerobený
nie
nie
prenájom - 2-izbový byt
490,- €/mes. Energie:
150 € / mes
K cene nájmu budú prirátané energie, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

437x zobrazená v zozname / 37x zobrazená detailne / 37x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na dlhodobý prenájom výborne riešený, kompletne prerobený a zariadený 1.5 izbový byt s oddelenou spálňou a pivnicou v skvelej lokalite s plnou občianskou vybavenosťou na Exnárovej ulici v kľudnej časti Ružinova s množstvom zelene. Byt o celkovej výmere 36,5m2 je situovaný na prízemí 7 poschodového bytového domu.
Pri prerábke bytového domu boli rekonštruované : fasáda (vrátane zateplenia), strecha, stupačky, výťah, schránky, vchod a aktuálne prebieha už len maľovanie spoločných priestorov.

Samotný byt prešiel úplne čerstvou kompletnou rekonštrukciou (dokončená teraz, v byte sa ešte nebývalo), kedy boli menené el. rozvody, dotiahnutý optický kábel, nové stierky, podlahy (dlažba v chodbe, vybrúsené nanovo zalakované drevené parkety v obývacej izbe a plávajúca podlaha v spálni), vodovodné inštalácie, kúpeľňa, obklady, sanita, komplet celá kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, plastové okná, vonkajšie rolety a všetko zariadenie. Taktiež dispozične bol byt zmenený presunutím kuchynskej časti do obývacej izby, čím vznikla samostatná oddelená spálňa. Okná sú situované do tichej jednosmernej uličky a na zeleň. Pri zariaďovaní dbali majitelia dôraz na vzdušnosť a funkčnosť priestoru.

Byt disponuje:


- vstupnou chodbou so šatníkovou skriňou, poličkami a botníkom
- obývacou izbou, v ktorej sa nachádza jedálenský stôl s 2 stoličkami, rozkladací gauč a komoda
- kuchynským kútom s plne vybavenou kuchyňou (kuchynská linka, indukčná varná doska, digestor, vstavaná elektrická rúra, vstavaná umývačka riadu, samostatne stojaca chladnička s mrazničkou a mikrovlnka). Vybavená je aj základným kuchynským náčiním a riadmi
- oddelenou spálňou zariadenou s manželskou posteľou (160x 200) s pamäťovým matracom a nočný stolík
- samostatnej kúpeľnou so sprchovým kútom, umývadlom, skrinkou a práčkou
- samostatným WC
- dverami s bezpečnostným zámkom

Na oknách sú situované vonkajšie žalúzie, na manuálne ovládanie, v obývačke taktiež závesy so záclonami, čo zabezpečuje plnohodnotné súkromie.

K bytu prislúcha aj pivnica na prízemí bytového domu o veľkosti 2m2, ktorú je možné po dohode s majiteľmi využívať..

Byt sa prenajíma kompletne zariadený a je k dispozícii ihneď. Je výborným riešením bývania pre jednotlivca prípadne pracujúci pár.
Cena mesačného nájmu je vo výške 490€ + 150€ je cena energii a optického internetu od spoločnosti Orange . V prípade 2 osôb sa cena energii navýši o 20€.
Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá kaucia vo výške jednomesačného nájmu s energiami, ktorá je vratná po uplynutí nájomnej zmluvy a provízia vo výške 500€.

V prípade záujmu o obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle .

LOKALITA, PARKOVANIE:


Byt sa nachádza v pokojnej a tichej lokalite s množstvom zelene a okolí je plná občianska vybavenosť- zastávky električky a autobusu, obchody (Billa, Kraj, Lidl, Tesco ), reštaurácie, banky, kaviarne, lekáreň, fitnes centrá, OC RETRO, Poliklinika a Nemocnica Ružinov, škôlky, školy, gymnázium, Štrkovecké jazero, rýchla dostupnosť do mesta a napojenie na diaľničný obchvat. Neďaleko novovybudované detské ihriská, športovisko pre verejnosť s bežeckou dráhou s tartanovým povrchom.
Parkovanie je možné pred bytovým domom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha38.5 m²
Úžitková plocha36.5 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí9
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátáno
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vaše hodnotenie ponuky