BR | 3 izb byt 64m2, 1x balkón 5m2, 1x loggia 3m2, možnosť parkovania

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Hviezdoslavov
Ulica.: Hviezdna
64.3 m²
predaj - 3-izbový byt
171.990,- € s DPH
Ponúknite vlastnú cenu

1506x zobrazená v zozname / 171x zobrazená detailne / 171x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj priamo od developera moderný 3-izbový byt č. 16-2-5 vo vchode 1A s 1x balkónom a 1x loggiou a parkovacím státím a kobkou v obľúbenej lokalite Hviezdoslavov, len 15 km od Bratislavy a 5 km od Šamorína. Byt sa nachádza na 2. podlaží v novostavbe nízkoenergetického bytového domu. Celková plocha bytu je 72,63 m² ( 64,16 m² podlahová plocha bytu + 5,05 m² balkón + 3,42 m2 loggia ). Rozpis miestností nájdete v priloženom pôdoryse.
*Fotografie predstavujú ukážku vzorového bytu - dizajnu - ponuka bytov je bez zariadenia.

Dispozícia a špecifikácia bytu:



Dispozícia bytu je navrhnutá s dôrazom na komfort a moderný štýl bývania: vstupná chodba, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou orientovaná do vnútrobloku, spálňa a detská izba orientovaná na JUH s priamym vstupom na balkón, kúpeľňa s vaňou a toaletou. Orientácia bytu S-J.

Vybavenie bytu zahŕňa:


- Zvislé nosné konštrukcie bytového domu z tvárnic Britterm, vnútorné akustické steny z tvárnic PREMAC v hrúbke 200 mm, zateplenie EPS v hrúbke 120 mm
- stropné kúrenie a chladenie pomocou tepelného čerpadla (vzduch/voda), fotovoltaické panely na streche,
- podomietková predpríprava na zabudované elektrické žalúzie,
- značkové plastové okná s trojsklom VEKA, bezpečnostné dvere

O projekte a bytových domoch:


Projekt Hviezdne bývanie sa nachádza v kompletne dokončenej a obývanej oblasti, ktorá je charakteristická modernými dvojpodlažnými bytovými domami. Súčasťou tejto pokojnej rezidenčnej lokality sú aj súkromné záhradky, priestranné detské ihriská a športové plochy na vonkajšie aktivity, čo vytvára ideálne podmienky pre rodinný a aktívny život. Bytové domy sú navrhnuté ako nízkoenergetické stavby vďaka kvalitnému zatepleniu a využitiu moderných technológií, ako sú fotovoltaické panely a tepelné čerpadlo. Každá bytová budova disponuje vlastnou kotolňou, pričom vykurovanie a ohrev teplej úžitkovej vody (TÚV) sú zabezpečené systémom tepelného čerpadla vzduch/voda v kombinácii so solárnymi panelmi, čo výrazne znižuje energetické náklady a zvyšuje ekologickú efektivitu.

Doprava:


- Individuálna doprava - napojenie na D4/R7 poskytuje prístup do Bratislavy aj ďalších okolitých miest. Cesta trvá približne 17 minút.
- Autobusová doprava: Priamo pred vaším novým bývaním stojí autobusová linka č. 201409 a 201406 – zastávka Hviezdoslavov - Hviezdne bývanie. Ďalej 14 minúť pešo je sa nachádza autobusová zastávka Hviezdoslavov - Hlavná s regionálnymi autobusmi, ktoré vás spoja so susednými mestami, ako napríklad Šamorín alebo Dunajská Streda a Bratislava - linky .
- Vlaková doprava: Priame spojenie poskytuje Železničná stanica Hviezdoslavov, ktorá sa nachádza v pešej vzdialenosti od rezidenčných objektov. LeoExpres - Linka S70 vás rýchlo dopraví do Bratislavy. Cesta trvá približne 30 minút a vlaky premávajú pravidelne počas pracovných dní aj víkendov.

Školy a vzdelávacie zariadenia:


- V okolí projektu Hviezdne bývanie v Hviezdoslavove sa nachádza niekoľko škôl a školských zariadení, ktoré sú ľahko dostupné:
- Obecná materská škola Hviezdoslavov – Materská škola pre deti predškolského veku sa nachádza priamo v obci Hviezdoslavov, približne 800 metrov
- Súkromná materská škola Hviezdoslavov – vzdialená len 1 km a ponúka moderné vzdelávacie prístupy pre predškolákov.
- Základná škola Hviezdoslavov sa nachádza v pešej vzdialenosti od projektu a poskytuje vzdelanie od 1. po 9. ročník.
- Umelecká základná škola Šamorín – Len 5 km meste Šamorín, ktorá ponúka programy pre deti zamerané na hudbu, výtvarné umenie a iné umelecké smery.
- Gymnázium Šamorín – vzdialené 5 km. Toto gymnázium poskytuje všeobecné stredoškolské vzdelanie s možnosťou prípravy na vysoké školy.

Lokalita a občianska vybavenosť:


- V pešej dostupnosti od projektu sa nachádza potravinový reťazec **COOP Jednota**, vzdialený približne 500 metrov
- Pre milovníkov kávy je k dispozícii kaviareň **Tchibo**, vzdialená len 600 metrov
- supermarket **Billa**, ktorý je vzdialený približne 800 metrov od bytového komplexu
- Pre rodiny s deťmi je neďaleko projektu niekoľko **detských ihrísk** a **outdoorových športovísk**
- V rámci rozvoja občianskej vybavenosti bude v blízkosti projektu postavená **polyfunkčná budova** s ďalšími službami, ako sú kaviareň, barbershop, a iné obchodné prevádzky.
- **Jazdecký klub Alexandra**, ktorý sa nachádza len pár minút jazdy od bytového komplexu a ponúka jazdecké aktivity.
- Pre športové a rekreačné aktivity sa nachádza v blízkosti **Areál Divoká Voda** v Čunove, vzdialený približne 10 km, kde si môžete vychutnať vodné športy.
- Iba 8 km od komplexu sa nachádza prestížny **aquapark X-Bionic** v Šamoríne, ktorý ponúka množstvo zábavy pre celú rodinu, vrátane kina a reštaurácií.
- V letných mesiacoch môžete navštíviť **jazero Nové Košariská** v Rovinke alebo **Zelenú vodu** v Moste pri Bratislave, vzdialené 10–15 minút autom.

Možnosť financovania hypotekárnym úverom, ochotne vám zabezpečíme jeho vybavenie.
V prípade záujmu o kúpu kontaktujte realitného makléra Ing. Peter Hubka, RSc., ktorý vám rád poskytne všetky doplňujúce informácie a predstaví predávanú nehnuteľnosť.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha72.75 m²
Úžitková plocha64.3 m²
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky