BUDAPEŠŤ - Apartmány

Štát.: Maďarsko
Mesto.: Budapest 01. ker.
Lokalita.: Budapest
110 m²
3
3
predaj - Rekreačný apartmán
520.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5543x zobrazená v zozname / 370x zobrazená detailne / 370x zobrazená detailne tento mesiac

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj Byt s čiastočnou Dunajskou Panoramou, VYSNÍVANÝ A NAVRHNUTÝ NÁVRHROM INTERIÉRU, kvalitne zrekonštruovaný.
Nehnuteľnosť OBÝVAČKA + 2 IZBOVÉ sa nachádza na 3. poschodí budovy a mimoriadne dobrou obytnou komunitou a má podlahovú plochu 110 m2.

Počas renovácie sa všetko až po tehly a dosky rozobralo a postavilo nanovo. Je nainštalované kondenzačné cirkulačné vykurovanie, ktoré čiastočne zabezpečuje teplo domova prostredníctvom doskových radiátorov, pričom PODLAHOVÉ KÚRENIE slúži aj ako doplnkové vykurovanie v kúpeľni a predsieni pre pohodlie. V kúpeľni s vaňou a sprchovým kútom je skrinka pod umývadlo TÖMÖR ORECH, červené medené batérie a červený medený radiátor. Individuálne navrhnuté a vyrobené červené medené radiátory sú bežiacim motívom celého bytu, takéto ohrievače nájdeme aj v kuchyni a predsieni.

Majiteľ prerába súčasnú kotolňu/práčovňu na druhú kúpeľňu so sprchovým kútom a WC. Momentálne je stále možné, aby si zákazník vybral krytiny.

Boli nainštalované ELEKTRICKÉ ŽALÚZIE a MECHANIZOVANÝ KUCHYŇSKÝ NÁBYTOK NA MIERU. Fasádne okná majú drevenú konštrukciu s TROJVRSTVOVÝM ZASKLENÍM. V kuchyni-obývačke sa nachádzajú PRÍRODNÉ DUBOVÉ PARKETY jedinečného rozmeru, položené v chevronovom vzore, a ZELENÁ STENA S AUTOMATICKÝM ZAVLAŽOVANÍM, ktorá je jedinečným a sviežim farebným nádychom do bytu. Televízna stena je tiež vyrobená z masívneho dubu, ktorého materiál sa odráža na obývačkovej strane kuchynského ostrovčeka, jedálenského stola a šatníka v predsieni.

!!! V provízii je zahrnutý kompletný právny servis a pomôžeme Vám aj s bezstarostným vybavením hypotekárneho úveru. Všetko pod jednou strechou nájdete u nás v kancelárii. Mezei&Mezei, Hlavná 23 (Pepe pasáž) !!!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha110 m²
Poschodie3
Počet izieb3
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky