Bungalov - NOVOSTAVBA - Párnica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dolný Kubín
Lokalita.: Párnica
447 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
250.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13456x zobrazená v zozname / 696x zobrazená detailne / 177x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa originálnu novostavbu - bungalov o výmere 120m2 postavenú v obci Párnica.
Spolu s novostavbou a pozemkom 447m2 prislúcha majiteľom domu podiel na dokončenej prístupovej ceste. Ponúkame tiež možnosť zväčšiť a prikúpiť susedný pozemok +224m2.

Video: *** https://youtu.be/Ye351Y_YaXU ***


_________________________________________________________
3D prehliadka: *** https://bit.ly/46ghxKW ***
_________________________________________________________
Stavba je navrhnutá tak, aby vyťažila maximum z nádherného prostredia, najmä prostredníctvom štedrých výhľadov na okolie. Dom je postavený vo svahu, pričom najkrajšie výhľady nad krajinou sa otvárajú smerom na juh. V tejto časti má dom dostatok sklených plôch a krásne presvetľuje interiér. Severná strana smeruje do mierneho svahu. V tejto časti domu ukryté súkromné miestnosti, prístrešok pre plechového miláčika a vstup do domu. Materiál, ktorý sa použil na výstavbu, má výborné termické vlastnosti. Stavba spĺňa energetickú triedu A0. Kolaudácia r.2024._________________________________________________________
Lokalita: Kľudná a tichá lokalita obce Párnica ponúka občanom zdravotné stredisko, materskú škôlku, obchod a službu opravy automobilov. Vzdialenosť do okresného mesta Dolný Kubín je 8km. Dopravné spojenie SAD, vlak. Vyhľadávanou lokalitou je pre komplex rybníkov a rieku Orava.
_________________________________________________
CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.
Pre bližšie informácie a obhliadky kontaktujte

Callcentrum: , mail:





Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku447 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky