Byt 1+1 (37 m2) s loggiou na sídl. Tarča, Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Brezová
37 m²
predaj - 1-izbový byt
62.700,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4154x zobrazená v zozname / 274x zobrazená detailne / 274x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8645 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ SLNEČNÝ 1-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na ulici Brezová, sídl. Tarča v Spišskej Novej Vsi. Nehnuteľnosť o výmere 37 m2 pozostáva z obytnej miestnosti s výstupom na loggiu, kuchyne, chodby, priestrannej kúpelne a samostatného WC. Byt je v prebiehajúcej kompletnej rekonštrukcii - má murové jadro, plastové okná, nová kúpeľňa, el. rozvody v kúpeľni a kuchyni.

Byt sa nachádza na 4.poschodí, orientovaný na juh. K bytu prislúcha pivnica. Výhodou je lokalita s výbornou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, pošta, zdravotné a nákupné stredisko. Bytový dom má izoláciu obvodového plášťa, bola realizovaná výmena stúpačiek, vchodových dverí a okien, renovácia spoločných priestorov, odsúhlasená je výstavba výťahu. Bytový dom má energetický certifikát triedy B.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha37 m²
Úžitková plocha37 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky