Byt 3+1 (78 m2) s loggiou sídl. Západ I. Spišská Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Hutnícka
75 m²
predaj - 3-izbový byt
130.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3637x zobrazená v zozname / 753x zobrazená detailne / 753x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8741 - Ponúkame NA PREDAJ 3-IZBOVÝ BYT SO ZASKLENNOU LOGGIOU (dispozične upravený na 4-IZBOVÝ BYT) nachádzajúci sa na sídl. Západ I v Spišskej Novej Vsi. Byt o celkovej výmere 78 m2 vrátene loggie pozostáva z predsiene, obývacej miestnosti (predelená na 4 izbu), KUCHYNE s výstupom na ZASKLENNÚ LOGGIU, spálne, detskej izby, kúpeľne s vaňou a WC. Byt sa nachádza na 1. poschodí panelového bytového domu s orientáciou východ-západ.

Byt je ČIASTOČNE REKONŠTRUOVANÝ - má murované jadro, novú elektroinštaláciu v kuchyni a kúpeľni, nové plastové okná so žalúziami, znížený sadrokartónový strop s bodovými svietidlami, plávajúca podlaha v izbách, keramická dlažba v kúpeľni a chodbe, kuchynská linka so spotrebičmi (plynová varná doska, el. rúra, digestor, chladnička). K bytu prislúcha jedna pivnica.

Bytový dom má rekonštruované spoločné priestory, domového vrátnika a kamerový systém, k dispozícii je miestnosť na odkladanie bicyklov. K bytu prislúcha pivnica v suteréne bytového domu. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - materská škola, základná škola, nákupné stredisko, zdravotné stredisko, pošta, ihrisko, kostol, MHD. Bytový dom nemá energetický certifikát.

IDEÁLNY PRE RODINU, KTORÁ OCENÍ VEĽKÚ VÝMERU BYTU A LOKALITU S BEZPROSTREDNOU BLÍZKOSŤOU VŠETKÉHO DOLEŽITÉHO PRE ŽIVOT.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha75 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky