Byt 4+1 (92 m2), loggia, ul. Suchoňova, Nový Juh Poprad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Poprad
Ulica.: Suchoňova
92 m²
predaj - 4-izbový byt
145.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10340x zobrazená v zozname / 714x zobrazená detailne / 258x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8609 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ VEĽKÝ 4-IZBOVÝ BYT S LOGGIOU nachádzajúci sa na sídl. Juh 3, Suchoňova ul. v Poprade. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 92 m2 pozostáva z chodby, veľkej kuchyne s jedálenským kútom, obývacej miestnosti, spálne, 2 detských izieb, kúpeľne so sprchovacím kútom a samostatného WC.

Byt je v POVODNOM STAVE - má pôvodné jadro, plastové okná, plávajúcu podlahu v izbách, kuchyni a chodbe. Ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Veľká plocha bytu a jeho konštrukčné riešenie umožňuje veľkú variabilitu aj pri zmene dispozície bytu. Byt je umiestnený na 2.poschodí rekonštruovaného bytového domu s vhodnou orientáciou východ-západ.. Bytový dom má energetický certifikát. B. K bytu patrí pivnica v suteréne bytového domu.

Lokalita bytu je ideálna pre ľudí so záujmom o športové aktivity (cyklochodník pred bytovým domom). Výhodou je určite slnečná západná orientácia a krásne výhľady na panorámu Vysokých Tatier. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - školy, ihriská, obchodné stredisko, pošta, MHD.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha92 m²
Úžitková plocha92 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky