BÝVAJTE AKO V RODINNOM DOME ! - IMPOZANTNÝ 5 IZBOVÝ MEZONET

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
159 m²
predaj - 5 a viac izbový byt
240.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1344x zobrazená v zozname / 92x zobrazená detailne / 92x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj tento neobyčajný 5 izbový byt v mestskej časti Trenčína - Opatová, ktorý Vám dodá pocit bývania v rodinnom dome ! Vďaka svojej nadštandardnej výmere úžitkovej plochy - AŽ 185,8 m2 z čoho 155 m2 tvorí obytná plocha samotného bytu. Prislúcha k nemu takisto pivnica o výmere 15,8 m2, garáž a parkovacie miesto pred vstupom do garáže.

Byt je riešený ako mezonet a dispozične pozostáva :

1 nadzemné podlažie - Tvorí garáž so samostaným vstupom

2 nadzemné podlažie - Má možnosť ako aj samostatného vstupu cez priestory garáže, ale poskytuje aj variantu vstupu z 2 poschodia bytu prostredníctvom schodiska a je využívané ako kancelária.

3 nadzemné podlažie - Je využívaný čisto na bývanie a pozostáva z 5 obytných izieb, kuchyne so špajzou, 2x kúpelňa, 2x WC, technická miestnosť.

Technická stránka bytu : 2 poschodie nehnuteľnosti bolo vybudované a skolaudované v roku 2009. V rámci týchto stavebných úprav prešiel revitalizáciou takisto celý bytový dom. Pri zariaďovaní a výstavbe bytu sa kládol dôraz na použitie kvalitných materiálov. Okrem nadštandardu, sa určite nezabúdalo ani na praktickosť a využiteľnosť každého jedného m2. Úžasné je množstvo okien, ktoré dodávajú bytu veľké množstvo slnečných lúčov počas celého dňa. Vykurovanie a ohrev TUV je primárne riešené prostredníctvom plynového kotla, ale vykurovanie je možné aj pomocou krbu, ktorý dodá idylickú atmosféru Vášmu novému bývaniu. Veľkým benefitom je takisto možnosť ohrevu vody prostredníctvom nainštalovaných solárnych panelov. Orientácia bytu je na 2 svetové strany - južnú a severnú.

Lokalita : Nachádzame sa v Opatovej - mestskej časti Trenčína, ktorá disponuje slušnou občiansku vybavenosť v kombinácii s veľmi dobrou a rýchlou dostupnosťou do mesta Trenčín. Nájdete tu, základnú školu, materskú školu,potraviny, železničnú stanicu, reštauráciu a veľkým plusom je určite mestská hromadná doprava mesta Trenčín, ktorou sa z Opatovej viete pohodlne dostať až do centra mesta behom pár minút. Neoddelitelnou súčasťou tejto lokality je možnosť športového vyžitia ako sú napríklad prechádzky v krásnom prostredí, či jazda na bicykli po neďalekej cyklotrase.

Odporúčanie makléra : Veľmi jedinečná nehnuteľnosť, ktorú nenájdete v ponuke každý deň a určite sa v jej výhodách " nájde " nejeden z Vás, preto by som Vám ich na záver inzerátu veľmi rád zhrnul.

-Nadštandardná výmera podlahovej a celkovej úžitkovej plochy

nehnuteľnosti

-Výborná dispozícia a nepriechodné obytné izby.

-Kvalitné materiály použité pri výstavbe, ktoré skvalitnia Vaše

bývanie.

-Možnosť bezproblémového parkovania vďaka parkovaciemu státiu a

vlastnej garáži.

-Množstvo úložného priestoru

-Nehnuteľnosť možno využívať nielen na bývanie ale aj na

podnikateľské účely

-Kombinácia pokojného bývania a rýchlej dostupnosti do

krajského mesta Trenčín

.....

Verím, že Vás jedinečnosť tejto ponuky zaujala a budem sa tešiť na obhliadky s Vami !

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122591



Cena: 240 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha159 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky