Bývajte ihneď - novostavba 4i bungalovu, 5.7á pozemok, Suchá n/P

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Suchá nad Parnou
Ulica.: diely
136 m²
568 m²
1
4
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
349.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

13266x zobrazená v zozname / 664x zobrazená detailne / 226x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne iba u nás.


Ponúkame na predaj priestranný 4 izbový nízkoenergetický bungalov v obci Suchá nad Parnou. Rodinný dom je nízkopodlažný so sedlovou strechou, postavený na rovinatom pozemku o rozlohe 568m2. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, 3 samostatných izieb, kuchyne prepojenej s jedálenskou časťou a obývacou izbou, technickej miestnosti, 2x kúpeľne a 3x WC. Postavený z tehly + zateplenie polystyrénom, plastové okná z vonkajšej strany vo farbe, vnútorné sadrové omietky, podlahové teplovodné kúrenie, lakovaná strešná krytina Mediterran Danubia antracit, 3x parkovacie miesto, oplotenie.
Dom svojou veľkosťou 136m2 úžitkovej plochy (157m2 zastavanej plochy bez terasy!) uspokojí nároky aj viacčlennej rodiny. O odkladací priestor nebudete mať núdzu - k dispozícii sú štyri vstavané skrine.
Inžinierske siete: voda, elektina, plyn, kanalizácia, optika.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=aEc8G8RVWGf

V obci je plná občianska vybavenosť: základná škola, škôlka, detský lekár, lekár pre dospelých, zubná ambulancia, potraviny, pošta.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku568 m²
Zastavaná plocha157 m²
Celková rozloha568 m²
Úžitková plocha136 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky