BÝVAJTE PRVÝ v 2i BYTE, KOPČIANKA, BALKÓN, KLÍMA, PARKING, Závodu Mata

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Závodu matador
50 m²
5
1
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
800,- €/mes. Energie:
200 € / mes
vrátabe internetu a parkingu, +200,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1779x zobrazená v zozname / 143x zobrazená detailne / 143x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom krásny, slnečný a hlavne úplne nový 2 izbový byt, kompletne štýlovo zariadený, s balkónom, vonkajším parkovacím miestom v blízkosti Petržalskej železničnej stanice a Rakúska na ulici Závodu Matador na začiatku Petržalky.

Rozloha bytu predstavuje 50 m2 + balkón.



ZARIADENIE:
Tento krásny bytík sa ponúka kompletne štýlovo zariadený nábytkom na mieru navrhnutým bytovým dizajnérom. K vybaveniu bytu patrí plne vybavená kuchynská linka s chladničkou, indukčnou varnou doskou, mikrovlnkou, umývačkou riadu, kanvicou, Nespresso kávovarom a dokonca aj napeňovačom mlieka.
V kúpeľni je pračka kombinovaná so sušičkou. Klimatizácia, exteriérové žalúzie, sieťky proti hmyzu, smart tv, nočné svetlá či vysokorýchlostný internet je samozrejmosťou.

Cena prenájmu predstavuje 800 euro + 200 euro energie vrátane internetu a vonkajšieho parkovacieho miesta.

Depozit: dvojmesačný



Byt je voľný ihneď a je vhodný max. pre 2 dospelé osoby bez domácich miláčikov.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite na začiatku Petržalky s úplnou občianskou vybavenosťou. Nachádza sa v nadčasovom, developerskom projekte „Kopčianka kolaudovanom 10/2023, na 2. nadzemnom podlaží, s výťahom a bezbariérovým prístupom priamo do bytu. Z loggie je krásny výhľad do vnútrobloku s parkovou úpravou a relaxačnou zónou, detským ihriskom. V objekte je zaručená bezpečnosť a súkromie, na podlaží sú len dva byty. Zelene a komunitné záhradky v celkovej rozlohe 1400m2. Byt má v okolí kompletnú sieť obchodov a služieb, poštu, banku, škôlku, školu, športové, kultúrne a spoločenské zariadenia ktoré ponúka daná mestská časť. V blízkosti sa nachádza železničná stanica, kúpalisko, a ďalšia vybavenosť.

Veľmi pekné a príjemné bývanie s perfektnou dostupnosťou do mesta.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha50 m²
Celková rozloha50 m²
Poschodie1
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky