BÝVAJTE V CENTRE TRENČÍNA V UNIKÁTNEJ RODINNEJ VILE s nádherným slnečn

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

B10 Vám ponúka na predaj VKUSNE zariadenú RODINNÚ VILU, ktorá je umiestnená na atraktívnom slnečnom pozemku o výmere ideálnych 820m2 v lukratívnej časti Trenčína.

Je kompletne zateplená a múry s vnútornými priečkami vybudované z kvalitnej tehly. Táto rodinná vila Vás očarí aj svojou veľkorysou úžitkovou plochou až 400m2.

RODINNÁ VILA PONÚKA SKVELÉ DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:

PRÍZEMIE: priestranná obývacia časť prepojená s veľkou otvorenou kuchyňou. Priestor pôsobí veľmi otvoreným a príjemným dojmom. Nachádza sa tu taktiež technická miestnosť, izba, šatník, veľká kúpeľňa a samostatné WC

1.NADZEMNÉ PODLAŽIE: ako prvé nás privíta priestranná vstupná hala s výstupom na terasu. Po ľavej strane sa nachádzajú dve útulné spálne. Po pravej strane nájdeme technickú miestnosť, z ktorej sa dostaneme do garáže, kúpeľňu a šatník. Podkrovie disponuje jednou kúpeľnou a dvoma veľkorysými spálňami s fenomenálnym výhľadom na Trenčín a okolitú prírodu.

Vila v posledných rokoch prechádzala postupnou rekonštrukciou a to:

-Na výber máme z 3 možností vykurovania: podlahové, plynové a mramorovým krbom na tuhé palivo, ktoré dokáže vykúriť celý objekt. Bezpečnosť je na prvom mieste a preto je súčasťou nehnuteľnosti alarm napojený na SBS službu. Videovrátnik na každom podlaží je samozrejmosťou.

-Nová strecha, podlahy, znižované stropy, stierky, nová kúpeľňa, nová kuchyňa a mnoho ďalšieho. Dátum poslednej rekonštrukcie je z roku 2018 kedy bola robená vonkajšia terasa spolu s elektrickou pergolou.

NADŠTANDARDNÝ EXTERIÉR:

Veľkým plusom exteriéru je krytá terasa, ktorá poskytuje priestor na prežitie príjemných rodinných chvíľ spolu s výhľadom na zapadajúce slnko. Výhodou sú tak isto dve garáže do ktorých sa pohodlne zmestia tri autá.

Odporúčanie makléra:

Táto skutočne unikátna nehnuteľnosť je ako stvorená pre ľudí ktorý túžia po nadštandardnom bývaní s maximálnym súkromím v bezprostrednej blízkosti centra mesta. Odporúčam vidieť.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 120164

Cena: 860 000 €

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Podobné realitné ponuky - Vila, Trenčín

Krásna tichá rodinná vila v obci Skalka nad Váhom 340 m2 úžitk. Predaj Cena v RK
Krásna tichá rodinná vila v obci Skalka nad Váhom 340 m2 úžitk.

Ponúkame na predaj lukratívnu vilu v obci Skalka nad Váhom.Dom s úžitkovou plochou 340 m2 a pozemkom 2330 m2.Nachádza sa priamo v obci avšak nehnuteľnosť je na vyvýšenom...

Vila 2330 m2 Skalka nad Váhom