BÝVANIE AKO V DOME - 3 izb. 76 m2 + 111 m2 záhrada - Ligurčeková, BA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Lokalita.: Bratislava - Podunajské Biskupice
Ulica.: Ligurčeková
76 m²
3
úplne prerobený
áno - 2
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
274.880,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5992x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám VÝHRADNE ponúka tento VEĽKORYSÝ 3 izb. BYT o vnútornej podlahovej ploche 75,75 m2 + 111 m2 plochy vlastného pozemku okolo bytu. Byt Vás očarí výborne riešenou dispozíciou, 2 parkovacími miestami priamo pred bytom a v neposlednom rade záhradou, na ktorej sa nachádzajú 2 dlaždené terasy, záhradný domček a množstvo zelene. Bývanie doslova ako v dome!

Zaujímavosti tejto ponuky:


- takmer 76 m2 plochy bytu v 3 izbách, funkčnými chodbami, skladovacia miestnosť, oddelná toaleta a priestranná kúpeľňa,
- 2 terasy (16 m2 a 20 m2),
- 111 m2 plocha vlastného pozemku s prístupom vody a elektriny,
- novostavba z roku 2016,
- moderne a inteligentné zariadenie so zatemňovacími roletami,
- alarm,
- smart systém bývania (kúrenie, kamerový systém, osvetlenie, klimatizácia),
- krb v obývacej izbe,
- sieťky proti hmyzu na všetkých oknách + dverách do záhrady,
- plynový ohrev teplej vody vlastným kotlom.

K nehnuteľnosti máme virtuálnu obhliadku bytu aj pozemku. Pošlite mi mail na martisek(zavinac)rewin(bodka)sk a obratom Vám zašlem odkaz na dodatočnú prezentáciu.

Byt je súčasťou domu v radovej zástavbe, projekt Zelený raj na Lingurčekovej ulici. Byt má len 2 susedov, ktorí majú orientované okná do cesty (opačne ako je orientácia pozemku). Ide o novostavbu z roku 2016, zateplená, tehlová výstavba. Dispozícia bytu ako aj domu je navrhnutá s dôrazom na komfortné a ničím nerušené bývanie a využívanie vlastného pozemku. Poloha domu je takmer na konci slepej ulice = garancia ticha a bezpečia pre Vaše deti. Pred domom môžete zaparkovať 2 autá s možnosťou elektrického nabíjania (aktuálne funkčné pripojenie).

Chcete vidieť ročné / mesačné náklady na údržbu a vykurovanie tejto nehnuteľnosti? Pošlite mi mail na martisek(zavinac)rewin(bodka)sk a obratom Vám zašlem odkaz na dodatočnú prezentáciu.

Lokalita Ligurčeková, Bratislava - Podunajské Biskupice
Tichá lokalita, na konci slepej ulice. V okolí sa nachádzajú len novostavby (rodinné domy alebo nízke radové zástavby), čo zvýšuje lukrativnosť bývania na tejto adrese. Bývanie na tejto adrese sa podobá komunitnému bývaniu vďaka príjmeným a priateľským susedom. Skvelou výhodou lokality je okrajová zóna, vďaka čomu máme rýchly prístup do prírody alebo na napojenie R4/D7 cestu. V tesnej blízkosti nájdeme LIDL, do pár minút na pešo, a kompletnú občianskú vybavenosť. Do 15 minút sme v centre mesta. Podunajské Biskupice sú obľúbené aj vďaka dostupným voľnočasovým aktivitám (lesopark, Malý Dunaj, Cyklotrasa).

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:
Cena: 274.880,-EUR + 10.000,-EUR za 1 parking (možnosť dokúpiť aj druhý)
Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju. Zistite viac informácií u makléra.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Počet izieb3
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Terasaáno - 2
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno - 2
Novostavbaáno