CAPITIS 2-izbový byt 49, 82m2 + balkón 6, 3m2, Sihoť - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Žilinská
49.82 m²
8
6
2
nie
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
166.000,- € Zľava 3.000,-€, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

5833x zobrazená v zozname / 295x zobrazená detailne / 295x zobrazená detailne tento mesiac

RADOReality ponúka na predaj 2-izbový byt s rozlohou 49,82 m² v novostavbe CAPITIS v Trenčíne, na ulici Žilinská - Sihoť. Byt sa nachádza na 6. poschodí z celkových 8 a ponúka krásny výhľad na Trenčiansky hrad.

Byt bol dokončený a skolaudovaný v roku 2021, čo zaručuje novostavbu vysokej kvality. Je plne zariadený a vybavený nadštandardným vybavením, pripravený na okamžité nasťahovanie. Orientácia na južnú stranu zaručuje, že byt je osvetlený slnkom počas celého dňa. Z balkónu sa naskytá pôvabný výhľad na historický Trenčiansky hrad.

V bytovom dome sa nachádza kaviareň, ktorá poskytuje príjemné miesto na relaxáciu alebo stretnutia s priateľmi.

3D obhliadka: https://my.matterport.com/show/?m=ShTHhPh4eSS

Dispozícia: vstupná chodba, oddelená toaleta a kúpeľňa po pravej strane, obývacia izba spojená s kuchyňou s prístupom na balkón, samostatná nepriechodná izba.

Lokalita Sihoť v Trenčíne ponúka širokú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, reštaurácií, škôl, škôlok, lekární a športových zariadení. Trenčín je historické mesto s bohatou kultúrnou a spoločenskou scénou, čo ponúka množstvo voľnočasových aktivít. S dostupnou verejnou dopravou a ľahkým prístupom k hlavným cestným trasám je táto lokalita ideálna pre aktívny a komfortný život.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku garáže ma neváhajte kontaktovať:

Rastislav Horňák


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha56.12 m²
Úžitková plocha49.82 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny