Čarovná kompletne rekonštruovaná drevenička s vlastnou saunou na okamž

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Závadka nad Hronom
80 m²
400 m²
predaj - Chata
150.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2745x zobrazená v zozname / 154x zobrazená detailne / 154x zobrazená detailne tento mesiac

Ako domáci horehronský realitný obchodník ponúkam na predaj v exkluzívnom zastúpení majiteľa túto tradičnú prekrásnu a útulnú drevenicu v rázovitej obci Závadka nad Hronom.

Nehnuteľnosť ktorá spĺňa nároky náročného klienta sa nachádza v tichej bočnej ulici na vstupe do obce zo smeru Brezno. Chalupa prešla v posledných rokoch citlivou kompletnou rekonštrukciou.

Dispozície chalupa: vstup z rovinatého dvora do kuchyne, zariadená kuchyňa s murovanou pecou, veľká obývacia izba s krbom, chodba so schodiskom do podkrovia, samostatné WC, samostatná kúpelňa s práčkou, samostatný sprchový kút, sauna.
Dispozície podkrovie: vstup po drevených schodoch, predsieň so sedením, priechodná spálňa, ďalšia spálňa a balkón.
Dispozície dvor: Vstup cez bránu na rovinatý kompaktný dvor so sviežou zeleňou a okrasnými kríkmi, prestrešený altánok so sedením v blízkosti vchodu do chalupy, hospodárska budova rozdelená na dve časti slúžiaca ako dreváreň a sklad potrebných vecí.

Drevenica sa predáva aj so zariadením, je okamžite využiteľná. Mesačné náklady elektrina a voda do 60 euro. Chalupa je vedená na liste vlastníctva ako rodinný dom. Viac info v RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky