Celoročne obývateľná chata na Vajnorských jazerách

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vajnory
Lokalita.: Bratislava - Vajnory
Ulica.: Vajnorské jazerá
44 m²
358 m²
222222
4
áno
čiastočne prerobený
nie
230/400V
predaj - Chata
145.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

8932x zobrazená v zozname / 447x zobrazená detailne / 300x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária BOND Reality ponúka na predaj celoročne obývateľnú chatu na Vajnorských jazerách. Chata sa nachádza na pozemku s výmerou 358m2, ktorý je v osobnom vlastníctve. Chata je dvojpodlažná a veľmi dobre dispozične riešená. Hlavná obytná časť sa nachádza na 2. podlaží a pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej obývačky, dvoch menších izieb, kuchynského kútu a kúpeľne spojenej s toaletou. Na prízemí sa nachádza garáž a samostatná spoločenská miestnosť s toaletou a krbom. Chata prešla čiastočnou rekonštrukciou: plastové okná, nová prípojka elektriny, nové čerpadlo, drobné úpravy v interiéry. Kúrenie je elektrické alebo sa dá kúriť aj krbom.
Chata sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Vajnorské jazerá, je vhodná ako na rekreáciu, tak na celoročné bývanie. K chate je bezproblémový prístup po asfaltovej ceste.

Nakoľko nehnuteľnosti v tejto lokalite sa predávajú iba zriedka, tak je to jedinečná príležitosť kúpiť peknú chatu za skvelú cenu, neváhajte a kontaktujte ma, dohodneme si obhliadku.

Cena chaty je 145 000€ vrátane odmeny pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej zabezpečujeme pre našich klientov kvalitný obchodný a právny servis.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie BOND Reality.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku358 m²
Zastavaná plocha44 m²
Celková rozloha88 m²
Počet poschodí222222
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicanie
Garážáno
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky