CENA DOHODOU ❗️ 2.5 Izbový byt na predaj Prievidza - blízko centra

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Košovská cesta
56 m²
prízemie
3
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK Trvalé bývanie, alebo podnikanie !
Ponúknite vlastnú cenu

5553x zobrazená v zozname / 463x zobrazená detailne / 84x zobrazená detailne tento mesiac

❗️ DOHODA NA CENE MOŽNÁ ❗️

Center Reality. sk - ponúka na predaj 2,5 izbový byt v centre mesta Prievidza. Byt je v osobnom vlastníctve, nachádza sa na prízemí v zateplenom bytovom dome. Parkovanie je na rezidenčnú kartu priamo pred bytovým domom. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, nemá balkón. K bytu patrí pivnica.

Predávaný byt sa nachádza na prízemí, celková rozloha bytu je 56 m2, prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane elektroinštalácie, odpadov, podlahy dlažba, plávajúca, steny majú natiahnuté omietky, dvere a zárubne v interiéri sú nové vyrobené na mieru, okná sú plastové majú nerozbitné protihlukové sklá. Vstupné dvere sú nové bezpečnostné.

Byt je okamžite voľný a k dispozícii novému majiteľovi. V minulosti slúžil na bývanie, v súčasnosti, bol využívaný ako kancelária pre firmu. Vzhľadom na lokalitu je jeho využitie na rôzne účely, poprípade investícia prenájmu.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej toalety, kúpeľne, malej kuchynskej linky a 4 miestností, každá miestnosť má svoj vlastný vstup - takto bol byt využívaný na firemné účely.

V prípade bývania by pozostával z chodby , kde je možné umiestniť stavanú skriňu, kuchyne, kde je možnosť namontovať kuchynskú linku, 2 väčších izieb, a jednej menšej , ktorá môže mať rôzne využitie ( šatník, detská izba, menšia spálňa, alebo pracovňa ), plus výmena svietidiel .

Čo dodať na záver !



Byt má veľmi dobré dispozičné riešenie, je po rekonštrukcii a nepotrebuje žiadne veľké a nákladné investície, kúpou je ihneď voľný, nachádza sa vo výbornej lokalite na skok od centra mesta, k dispozícii je bezproblémové parkovanie. Veľkou výhodou je jeho rôzne využitie .

Preto byt na kúpu odporúčam nielen, ako investíciu na trvalé bývanie, ale i s možnosťou na podnikanie.

Ak Vás moja ponuka zaujala, tak ma prosím kontaktujte a ja Vám rada tento byt ukážem. Kontaktovať ma môžete telefonicky , poprípade mailom

V prípade ak plánujete kúpu pomocou hypotéky aj tu Vám viem Všetko zabezpečiť , čím Vám všetko uľahčím .

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha56 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanieáno
Balkónnie
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky