CENA DOHODOU ❗️ 3 Izbový byt na predaj Partizánske - sídlisko Šípok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Partizánske
Lokalita.: Partizánske.
76 m²
8
8
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK Krásny výhľad na horu !
Ponúknite vlastnú cenu

4418x zobrazená v zozname / 315x zobrazená detailne / 81x zobrazená detailne tento mesiac

Center Reality. sk - ponúka na predaj 3 izbový byt v Partizánskom na sídlisku Šípok. Bytový dom je postavený vo výhodnej lokalite s krásnym výhľadom na horu a celú panorámu mesta Partizánske. V byte je východ na priestrannú lodžiu. Byt je vo výbornom stave a nepotrebuje žiadne nutné investície. Celková rozloha bytu je 76 m2.

Pred bytovým domom je bezplatné a hlavne bezproblémové parkovanie. Bytový dom je zateplený, ma výťah, odizolovanú a zateplenú strechu. K bytu patrí murovaná pivnica.
Predávaný byt sa nachádza na vrchnom 8 poschodí. Byt je v osobnom vlastníctve, v roku 2018 prešiel rekonštrukciou. Ma plastové okná, nové plávajúce podlahy, dlažbu, steny majú stierky, na chodbe v kúpeľni a na toalete sú znížené stropy, bodové osvetlenie s novou elektroinštaláciou. Boli menené zásuvky, vypínače. Jadro je nanovo vymurované. Interiérové dvere sú nové, zárubne majú nové obložky. Vstupné dvere nové bezpečnostné.

Dispozícia bytu je výborná, vzhľadom na to, že každá miestnosť v byte ma svoj vlastný vstup s chodby. Zo vstupnej chodby sa dostaneme do samostatnej kuchyne s východom na lodžiu, samostatnej kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety a 3 samostatných izieb.

Čo dodať na záver ?!



Dohoda na cene možná !

Výborná tichá lokalita, krásny výhľad na horu, bezplatné parkovanie, výťah, lodžia, výborný stav bytu ! Výborná cena !

Nemám žiadne výhrady na kúpu odporúčam !



V prípade kúpy na hypotéku Vám všetko zabezpečíme .

Hľadáte priestranný byt do ktorého sa chcete nasťahovať , bez ďalších potrebných úprav ? Tak verím , že ste ho práve našli.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte a ja Vám rada tento bytík ukážem . Kontakt , alebo mailom

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Úžitková plocha76 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieáno
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky