Cena dohodou!!! Útulná rodinná nehnuteľnosť s dvoma bytovými jednotkam

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Telgárt
160 m²
670 m²
predaj - Chata
10,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2075x zobrazená v zozname / 104x zobrazená detailne / 104x zobrazená detailne tento mesiac

Ako domáci horehronský realitný obchodník ponúkam na predaj v zastúpení majiteľov predmetnú nehnuteľnosť priamo pod Kráľovou hoľou v rázovitej obci Telgárt.

Dispozície - Hlavný dom: prístup po schodoch z predsiene do chodby, kuchyňa, komora , dve spálne, vykurovaná- plne uzavretá, slnečná veranda používaná ako spoločenská miestnosť pre rodinu, ďalšia samostatná izba, samostatné WC a samostatná kúpelňa so sprchovým kútom. Podpivničený pod prednou časťou. Priestor používaný ako letná kuchyňa, má samostatnú piecku na tuhé palivo. Podkrovie neobývaného typu.

Dispozície - Zadný menší dom: samostatný prístup z dvora po schodoch do predsiene, kuchyňa slúžiaca ako spoločenská miestnosť, dve spálne, kúpelňa s WC a sprchou. Podkrovie neobývaného typu. Táto časť nehnuteľnosti je v dlhodobom prenájme prepravnou spoločnosťou SAD, možnosť pokračovať.

Dispozície dvora: kotolňa s úložným priestorom, garáž, dreváreň, zastrešený altánok a pekný rovinatý oplotený dvor.

Telgárt je obec na rozhraní troch národných parkov, bohatá možnosť trávenia voľného času. Poprad cca 30 minút. Brezno 50 minút. Viac info v RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku670 m²
Úžitková plocha160 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky