Cenovo dostupná chata v príjemnom prostredí pod lesom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Podkriváň
85 m²
400 m²
predaj - Chata
63.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1018x zobrazená v zozname / 72x zobrazená detailne / 72x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte finančne dostupnú chatu, kde si môžete užívať prírodu bez nutnosti rozsiahlej rekonštrukcie? Táto chata, nachádzajúca sa na pokojnom mieste pod lesom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po úniku do prírody.
Chata sa nachádza v strede dediny, obklopená prírodou, v pokojnej lokalite bez priamych susedov, s bezproblémovým celoročným prístupom, miestom na spanie pre až 8 osôb čím je ideálna pre rodinné pobyty alebo stretnutia s priateľmi.
Chata je pripravená na celoročné užívanie: Vybavená elektrinou a vlastnou studňou s dostatkom vody pokojne aj na vírivku. Vykurovanie zabezpečené lokálne dvoma pieckami na drevo.
Má dva samostatné vstupy s chodbami. Pozostáva z kuchyne, jedálenskej časti spojenej s obývačkou a spacím kútikom, spálňou.
V interiéri je pripravený priestor na fínsku saunu a možnosť vytvoriť špajzu. Za chatou je priestranná terasa s murovaným grilom na príjemné posedenie a grilovanie s rodinou.
Na pozemku o výmere 400 m² nájdete ovocné kríky, hrozno a dva orechy.
Pár metrov od chaty je futbalové ihrisko, čo robí túto lokalitu ideálnou pre rodiny s deťmi, ktoré si chcú užiť bezpečné a pokojné prostredie. V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná a lyžiarske stredisko v Hriňovej a Látkach.
Chata je zapísaná ako rodinný dom a je pripravená na okamžité užívanie. Pokojné prostredie, blízkosť prírody bez nutnosti veľkých investícií do úprav, robí z tejto nehnuteľnosti skvelú voľbu pre tých, ktorí hľadajú únik z mesta za rozumnú cenu. Neváhajte a objavte svoje nové útočisko ešte dnes!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku400 m²
Úžitková plocha85 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky