Centrum: Prenájom lux. 3i bytu s garážou/ eng. text inside

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Nové Mesto
Lokalita.: Bratislava - Nové Mesto
Ulica.: Račianske mýto
156 m²
7
7
3
áno - 1 auto
áno
nie
áno
prenájom - 3-izbový byt - Novostavba
850,- €/mes. Energie:
300 € / mes
+150,-€/mes. veľká samostatná garaž, +300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1148x zobrazená v zozname / 59x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom luxusný, veľkometrážny, 3-izbový byt rezidenčnej časti centra na Račianskom mýte. Byt s rozlohou 150m2 pozostáva zo vstupnej haly so šatníkom a vstavanými skriňami, veľkej slnečnej obývačky s jedálňou a lodžiou, plne vybavenou kuchyňou (umývačka, sporák, rúra, dres, chladnička s mrazničkou, varná doska), dvoch samostatných spálni, (každá má východ na lodžiu)a kúpeľne s vaňou. Z obývačky je prístup na s výhľadom do parku a Slavín. Byt je zariadený.,K bytu patrí aj veľká samostatná garáž (26m2) a bezproblémové za rampou pred domom. Výhodou je blízkosť do centra mesta, Lekárskej fakulty a tiež komplexné dopravné napojenie MHD na OC Central, Eurovea, Staré Mesto, Nivy a Halvnú stanicu.

Cena 850,-Eur/mes.+ energie cca. 300,-Eur/mes.+ 150,-Eur/mes. garáž

Naše hodnotenie nehnuteľnosti: ٭٭٭٭٭



For rent an elegant 3-room apartment wich situated in a quiet park just few steps to the Old Town, This sunny apartment with an area of ​150sqm consists of the entrance hall with closet and wardrobe, huge open space living room with dining room and loggia with park view, separated fully equipped and furnished kitchen, two separated bedrooms with loggia access, bathroom with bathub This apartment is offered furnished, the kitchen with electrical appliances, From the living room an access to the quiet loggia oriented to the green park and Slavín. The apartment comes with a separated spacious garage with an area of 26m2There is a no problem parking in front of the house behind the bar. The central location offers a comfortable accommodation and best access to the city center Medicine faculty, Old Town, Eurovea, SC Central, Downtown, Nivy Station and the main train station,

Price: 850,-Eur/month. +300,-Eur/month utilities +150,-Eur/month garage

Our rating: *****

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha156 m²
Úžitková plocha156 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Balkónnie
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky