Chalupa na PREDAJ v Krížovanoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Krížovany
60 m²
1638 m²
3
pôvodný
studňa
áno
230V
predaj - Chata
60.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18388x zobrazená v zozname / 1279x zobrazená detailne / 46x zobrazená detailne tento mesiac

KING REAL Vám exkluzívne ponúka na predaj chalupu v krásnom prostredí obce Krížovany, len 15 minút autom od mesta Prešov. Chalupa sa nachádza na pozemku až 16 árov a disponuje 3 izbami s úžitkovou plochou 60 m². K chalupe prislúcha aj stodola a vonkajšia pivnica. Domček je vhodný na rekonštrukciu. Je pripojený na elektrinu, plyn a na pozemku sa nachádza studňa s pitnou vodou. Na pozemku boli vykonané prípravné práce na napojenie sa na kanalizáciu v obci. Domček je v súkromnom vlastníctve a ihneď k dispozícii. Predajná cena je 60 000 eur.
Zabezpečujeme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na tel. číslo , alebo emailom: KING REAL

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1638 m²
Zastavaná plocha60 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynáno
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené

Vaše hodnotenie ponuky