Chalupa na samote pri lese s potokom 40 000 m2 - 4 ha Myjavské kopanic

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Myjava
80 m²
40300 m²
predaj - Chata
398.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2933x zobrazená v zozname / 169x zobrazená detailne / 169x zobrazená detailne tento mesiac

Menšia chalúpka vhodná na rekonštrukciu podľa predstáv nových majiteľov, nachádzajúca sa na samote pod lesom, s 4 ha pozemkom v celosti, naďaleko Myjavy, na predaj. Chalúpka má vstupnú chodbu, dve miestnosti, technickú miestnosť a malú komôrku, cez ktorú je výstup na povalu. Na pozemku je aj viacero hospodárskych stavieb, sad s desiatkami ovocných stromov, potôčik s vlastným prameňom, obkolesený rôznymi drevinami, brezami a jelšami, čo vytvára čarovné, romantické prostredie...Celý pozemok má 40 300 m2 je pravidelného obdĺžnikového tvaru. Priamo ku chalupe na samote vedú dve obecné cesty.

Táto ponuka je zaujímavá aj vďaka polohe kde sa chalúpka nachádza. Okolitá príroda ponúka veľa možností na turistiku, cykloturistiku a ďalšie pestré možnosti využitia voľného času, či už kultúrne, alebo športové aktivity. Lyžiarske stredisko Skiland Stará Myjava je vzdialené 15 km, Veľká Javorina - Holubyho chata 25 km, Ski Bezovec 35 km, zrúcaniny hradov Čachtice 15 km, Branč 20 a Beckov 30 km. Zároveň sú tu aj možnosti pre aktívny, alebo pasívny oddych pri vode, napr. v rekreačných strediskách Zelená voda, Stará Myjava, Dubník atď.

Okresné mesto Myjava je vzdialené 5 km, Nové Mesto n. Váhom 25 km, Piešťany 30 km, Trenčín 50 km, Bratislava 100 km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku40300 m²
Úžitková plocha80 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky