Chalupa v pohorí Považský Inovec s ovocným sadom v obci Lipovník na pr

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Topoľčany
50 m²
1974 m²
predaj - Chata
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2076x zobrazená v zozname / 153x zobrazená detailne / 153x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení ponúkame na predaj pôvodnú vidiecku chalupu po čiastočnej rekonštrukcii (stropy, výmena podlahy v obývačke, nové elektrické rozvody, vnútorné omietky, kúpeľňa, vyvložkovanie komínu a dostavanie časti komínu nad strechou, odizolovanie pivnice, odizolovanie základov, drenáž okolo celého domu) vhodnú aj na trvalé bývanie, okamžite k užívaniu. Nachádza sa v nádhernom prostredí pod pohorím Považský Inovec v obci Lipovník, v slepej ulici, ktorá vedie priamo k lesu. Hríbonosný les sa nachádza cca 500 m od chalupy a vedie z neho cesta na krásnu vyhliadku Marhát. Nachádza sa na pozemku o celkovej výmere 1974m2, s nádherným ovocným sadom zo starými odrodami stromov (jablone, hrušky, čerešne, višne, slivky, orechy). Pod polovicou domu sa nachádza kamenná pivnica, nachádza sa v nej vodárnička, bojler na ohrev TUV, a zvyšok slúži na uskladnenie ovocia a zeleniny.
Dispozícia domu: vstupná chodba, obývačka s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa so sprchou a WC. Za domom sa nachádza kôlňa na drevo. Dom má zavedenú elektrinu, má vlastnú studňu s vodovodom, vykurovanie je riešené sporákom na tuhé palivá. V blízkom okolí Považského Inovca je možnosť hubárčenia, turistiky a cykloturistiky. Využitie voľného času: jazda na koňoch v Topoľčanoch- Westernklub, v Topoľčanoch sa nachádza krytá plaváreň, letné kúpalisko, neďaleko Topoľčian sa nachádza vodná nádrž Duchonka. Bojná - ranč pod Babicou - lukostrelecký areál, zverinec. V Partizánskom sa nachádzajú termálne kúpele Malé Bielice, kúpalisko Dúha.
Vzdialenosť do mesta Topoľčany- 15 km, Piešťany- 18km,Partizánske-33 km, Nitra-39km, Bratislava 105km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1974 m²
Úžitková plocha50 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky