Chalupa/dom v čarovnom prostredí lazov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Stará Huta
170 m²
1612 m²
predaj - Rodinný dom
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9474x zobrazená v zozname / 598x zobrazená detailne / 223x zobrazená detailne tento mesiac

Predstavte si miesto, kde vás každý deň budí len šum lesa a spev vtákov. Miesto, kde čas plynie pomalšie a kde sa môžete skutočne ponoriť do pokoja a krásy prírody. Toto miesto existuje – a čaká len na vás!
Máme pre vás jedinečnú príležitosť získať nehnuteľnosť v nádhernom prostredí lazov pri Starej Hute, v oblasti známej ako Sliacka Podpoľana. Táto malebná lokalita je osídlená len niekoľkými domami, čo z nej robí ideálne miesto pre tých, ktorí túžia po pokoji, tichu a blízkosti prírody. Nehnuteľnosť je vhodná na trvalé bývanie, ale aj na chalupárčenie – pokojne aj pre dve rodiny.
K nehnuteľnosti vedie v poslednom úseku ( asi 2 km od hlavnej asfaltovej cesty) spevnená cesta.
Domy sú podkrovné, postavené z kameňa, prešli pomerne rozsiahlou rekonštrukciou – nové IS, stierky, strecha na jednom z domov.
Prvý dom s výmerou cca 92 m2, je čiastočne podpivničený, vybavený prístreškom. Bočnou stenou je spojený so susedným domom.
Je gánkový a pozostáva z 3 miestností – obývačka, kuchyňa, spálňa. V kuchyni je sporák na pevné palivo. Pri kuchyni je kúpeľňa s WC, vaňou a bojlerom s teplou vodou. Má aj pivnicu, v ktorej je rozvod vody s čerpadlom. Voda je dovedená zo studne.
Pri dome je predzáhradka s posedením a záhradným grilom. Z tohto horného domu ide vodovod, kanalizácia aj elektrina do spodného domu.
Spodný dom, s vlastným súpisným číslom, s výmerou podlahovej plochy cca 81 m2, tvorí otvorená kuchyňa s obývačkou, kúpeľňa s WC a na poschodí sú 2 miestnosti .V kuchyni je pec na pevné palivo.
Na pozemku sa nachádza aj samostatne stojaca garáž s vydláždením parkovaním pre autá. Na južnej strane tohto domu je prekrytá terasa. Vedľa sú menšie kameňom vydláždené plochy. Na tomto strednom pozemku sú jablone, černicové a ríbezľové kríky. Sú tam plochy na pestovanie zeleniny a trávnika.
Súčasťou predaja je aj pozemok nachádzajúci sa nižšie vedľa prístupovej cesty, ktorý je oplotený a slúži ako záhrada a sad. Prostredie dvora je udržiavané, na dvore je terasa na príjemné posedenie s rodinou a priateľmi.
Chalupa je obklopená lesmi a lúkami, ktoré len čakajú na to, aby ste ich preskúmali. Či už máte radi turistiku, cyklistiku, alebo sa chcete vybrať na hubárčenie, toto miesto je stvorené pre dobrodruhov. Je to miesto, kde sa môžete skutočne zrelaxovať a načerpať nové sily.
Tento jedinečný súbor nehnuteľností ponúka skvelú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú chalupu v krásnom a pokojnom prostredí, alebo miesto na trvalé bývanie obklopené prírodou. Nezmeškajte túto šancu vlastniť svoj kúsok raja v Sliackej Podpoľane.
Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si dohodli obhliadku a zistili viac o tejto jedinečnej ponuke!

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1612 m²
Úžitková plocha170 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky